Excursor digitalna platforma
Ana Kovačević, voditeljica poslovnog razvoja projekta Excursor u Combisu

Combis, jedan od vodećih pružatelja IT usluga u Hrvatskoj ekskluzivno je na 3T – Tourism, Travel & Tech konferenciji predstavio novu digitalnu platformu za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i drugog  vanpansionskog sadržaja – Excursor.

Riječ je o cjelovitom end-to-end rješenje namijenjeno organizatorima izleta, turističkim agencijama, hotelima i ostalim ponuditeljima smještaja i vanpansionskog sadržaja.

Platforma pruža minimalni utrošak vremena za samu rezervaciju i time isključuje obradu narudžbi putem e-maila i telefona, a samim time eliminira i propuštene rezervacijske prilike. Također, ovo rješenje omogućuje komunikaciju i prodaju izleta u realnom vremenu čime se otklanja mogućnost overbookinga, a povećava potencijal bolje prodaje i plasmana neprodanog kapaciteta.

>>Istrani masline beru i uzgajaju u oblaku

>>INA prva u Hrvatskoj dobila Cisco ACI rješenje u svom podatkovnom centru

“Excursor je integrativno rješenje za pružatelje i ponuditelje turističkih vanpansionskih usluga i izleta kojim se sustavno digitaliziraju cjelovita ponuda i potražnja. Novom digitalnom platformom Combis je ostvario iskorak u području turizma jer vjerujemo kako je digitalizacija ključan preduvjet u današnjem modernom poslovanju, posebice u hotelijerstvu i turizmu. Ovim rješenjem omogućujemo najnaprednije upravljanje ponudama široke palete izleta i drugog atraktivnog sadržaja namijenjenog turistima, a povrh svega osiguravamo brzinu i efikasnost u prodajnom procesu”, istaknula je Ana Kovačević, voditeljica poslovnog razvoja projekta Excursor u Combisu.

Excursor na tržištu početkom travnja

Kovačević je najavila kako će platforma biti dostupan na tržištu početkom travnja ove godine te predstavila njene usluge. Excursor B2B portal je kalendarski prikaz izleta koji se nalazi na lokaciji prodajnog partnera i na njemu se nalazi konsolidirana ponuda izleta i ostale vanpansionske ponude. Korisnici će imati pregled dostupnih izleta u stvarnom vremenu te mogućnost automatskog rezerviranja tj. prodaje.

Excursor manager je usluga putem koje ponuđači usluga mogu na jednostavan način unijeti svoju ponudu, pratiti te upravljati prodajom i prodajnim partnerima. Za pregled generalnih, prodajnih i logističkih izvještaja dostupan je Excursor Reporting sustav. Putem Excursor iFrame booking sustava omogućena je jednostavna integracija s vlastitom web stranicom ili aplikacijom te ostalim stranicama i portalima, a u potpunosti je razvijena i mobilna usluga Excursor Field Agent pomoću koje je prodajnim agentima na terenu omogućena prodaja ponude u realnom vremenu.

“Kao vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj fokusiramo se na tehnologije za digitalnu transformaciju kompanija pa je tako i Excursor jedan od naših projekata kojim nastojimo proširiti naše usluge u segmentu hotelijerstva i turizma te tako omogućiti korisnicima brži i efikasniji prodajni proces na jednom mjestu. Primjer je ovo integracije napredne tehnologije u turizmu, a to je ključ uspješnog poslovanja”, naglasila je Ana Kovačević.