Apartmani Senia u Petrčanima proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Apartmani u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima po sedmi puta dobili su priznanje World Travel Awards za najbolje apartmane u Hrvatskoj

178
Falkensteiner Apartments Senia
Falkensteiner Premium Apartments Senia

Hotelijerska kompanija Falkensteiner objavila je da je World Travel Awards službeno predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj.

U priopćenju se navodi kako je jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner svakako utjecao na osvajanje nagrade. “Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze, ali i o visokokvalitetnoj usluzi”, poručuju iz Falkensteinera.

Apartments Senia idealni su za jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora u intimnoj atmosferi interijera visoke estetike i udobnosti. Uz to, prirodno okruženje mediteranskog šarma i mogućnost brojnih aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora te vrhunska gastronomija čine ga posebnim i neodoljivim gostima. Ono što posebno oduševljava posjetitelje, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior”, navodi se u prioćenju.

>>Falkensteiner u Boriku otvara luksuzni kamp u koji je uloženo 9 mil. eura

World Travel Awards održava se već 26 godina i proglašavaju je stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi, World Travel Awards Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.