Apartmani Senia u Petrčanima proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Apartmani u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima po sedmi puta dobili su priznanje World Travel Awards za najbolje apartmane u Hrvatskoj

u 22:24 Zadnja izmjena: 11.06.2019 u 14:41
133
Falkensteiner Apartments Senia
Falkensteiner Premium Apartments Senia

Hotelijerska kompanija Falkensteiner objavila je da je World Travel Awards službeno predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj.

U priopćenju se navodi kako je jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner svakako utjecao na osvajanje nagrade. “Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze, ali i o visokokvalitetnoj usluzi”, poručuju iz Falkensteinera.

Apartments Senia idealni su za jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora u intimnoj atmosferi interijera visoke estetike i udobnosti. Uz to, prirodno okruženje mediteranskog šarma i mogućnost brojnih aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora te vrhunska gastronomija čine ga posebnim i neodoljivim gostima. Ono što posebno oduševljava posjetitelje, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior”, navodi se u prioćenju.

>>Falkensteiner u Boriku otvara luksuzni kamp u koji je uloženo 9 mil. eura

World Travel Awards održava se već 26 godina i proglašavaju je stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi, World Travel Awards Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.