Falkensteiner u Boriku otvara luksuzni kamp u koji je uloženo 9 mil. eura

Falkensteiner Premium Kamp Zadar je smješten u mirnom parku unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže na više od jednog kilometra

u 22:45 Zadnja izmjena: 14.01.2020 u 22:06
150
Falkensteiner Premium Kamp Zadar

Turistička tvrtka Falkensteiner u okviru turističkog naselja u Zadru uskoro otvara luksuzni kamp s pet zvjezdica i 375 smještajnih jedinica – 276 parcela, 86 mobilnih kučica i 13 glamping jedinica.Investicija je vrijedna oko devet milijuna eura. Falkensteiner Premium Kamp Zadar je smješten u mirnom parku unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže na više od jednog kilometra. Prve goste primit će već ovog proljeća.

”Ovo je svakako novost u turizmu, mi ga predstavljamo kao Premium City Camp zbog specifičnosti lokacije. Vrlo je blizu gradu, što ga čini jedinstvenim. Imat će brojne dodatne sadržaje, vrhunsku uslugu na razini pet zvjezdica te će biti otvoren cijelu godinu. Jedna od ključnih stvari je što je kamp dio turističkog naselja Borik, koje 12 mjeseci u godini uvijek ima jedan otvoren hotel”, poručuju iz Falkensteinera.

Uz jedinstven položaj i izuzetan dizajn, Falkensteiner Premium Kamp Zadar će gostima nuditi usluge Wellness Spa centra sa saunama, masaže, tretmana lica i tijela te posebne tuševe “doživljaja”. Tu su također vanjski bar, bazen s odvojenim bazenom za djecu i dva tobogana, animacija za djecu, moderno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to je i dog friendly.

Projektirao ga je arhitekt Robert Bezdikian koji ima iskustva s projektiranjem niza kampova u Italiji i Hrvatskoj. Prilikom projektiranja master plana Bezdekian je vodio računa i o konceptu zelenila i recikliranju otpada, odnosno održivom razvoju.

“Uz brojne mogućnosti za aktivan odmor, vodene sportove, izlete, ni djeci ni tinejdžerima u kampu neće biti dosadno. Za njih će biti pripremljeni posebni programi i atrakcije – dobro je to poznat Falkensteinerov koncept – savršen odmor za cijelu obitelj”, poručuju u priopćenju iz Falkensteinera.