Otvoren Family Wellness Termalija – prvi obiteljski wellness u Sloveniji

Projekt je vrijedan više od deset milijuna eura, što je jedna od najvećih investicija na području slovenskoga turizma u posljednjem desetljeću

197
Family Wellness Termalija

U Termama Olimia svečano je otvoren Family Wellness Termalija, destinacija za sve ljubitelje vodenih doživljaja i opuštanja.

Obiteljski wellness Termalija novi je adut Terma Olimia. Obnova kompleksa provedena je u dvije faze, a trajala je nešto više od godinu dana.  Prva faza obuhvaćala je potpunu obnovu dosadašnjeg vanjskog dijela Termalije te izgradnju novog dijela Family Fun, namijenjenog ponajprije obiteljima. U drugoj fazi, koja je započela u ožujku 2018. i upravo je završila, obnovljen je ostali dio Termalije, tzv. RELAX, namijenjen svima ljubiteljima opuštanja i rekreativnog plivanja. Cjelokupnu ponudu obiteljskog wellnessa nadopunjuju i obnovljeni Svijet sauna i Spa&Beauty centar.

Investicija vrijedna više od deset milijuna eura

Riječ je o jednoj od najvećih investicija na području slovenskoga turizma u posljednjem desetljeću i ujedno prvom obiteljskom wellnessu u Sloveniji. Projekt je vrijedan više od deset milijuna eura, a njime su postavljeni novi standard u termalnom turizmu.

„Prva polovina godine u Termama Olimia i Termama Tuhelj u znaku je investicija. Upravo smo završili jednu od najvećih – izgradnju i obnovu Termalije. U cjelokupnu obnovu Termalije investirali smo više od deset milijuna eura, obnovili smo trg sela Lipa, uredili 29 novih prostora za kampere u kampu Natura, a i Termalni park Aqualuna bogatiji je za još jedan atraktivan tobogan, Giant Slide. U Termama Tuhelj pred otvorenjem nove sezone kupanja, Vodeni planet obogatili smo s dva nova adrenalinska tobogana“, izjavio je prilikom otvorenja novog kompleksa Florjan Vasle, direktor Terma Olimia i Terma Tuhelj.

Family Wellness Termalija je novi svijet doživljaja u kojem će se gosti uvjeriti da je obitelj na prvom mjestu. U Termaliji može uživati cijela obitelj, svi, od najmlađih do najstarijih, od onih željnih zabave do onih koji više vole mir i tišinu.

Osim uglednih lidera, gradonačelnika, direktora raznih tvrtki i udruženja koji su prisustvovali svečanosti, gostima su se obratili i svečano otvorili objekt predsjednik Vlade Republike Slovenije, dr. Miro Cerar te ministar za gospodarski razvoj i tehnologiju Zdravko Počivalšek.