Obnova hvarskog hotela Riva Marina završava u lipnju

U obnovu je uloženo 40 milijuna kuna, a obnovljeni hotel će poslovati pod imenom Riva Marina kako bi se istaknula njegova pozicija u središtu hvarske marine

23
[Izvor: Sunčani Hvar]

Obnova hvarskog Hotela Riva bit će završena početkom lipnja, objavila je hotelijerska tvrtka Sunčani Hvar. U obnovu je uloženo 40 milijuna kuna, a obnovljeni hotel će poslovati pod imenom Riva Marina kako bi se istaknula njegova pozicija u središtu hvarske marine. Hotel će raspolagati s 50 novih smještajnih jedinica.

Hoteli Sunčani Hvar i u ovoj godini nastavljaju s intenzivnim ulaganjima. Cilj je strateško repozicioniranje porfelja prema ponudi i uslugama visoke kvalitete, tumače u kompaniji.

“Hotel je namijenjen gostima koji očekuju vrhunsku uslugu i visoku kvalitetu smještaja te će prije svega biti okrenut britanskom i američkom tržištu. Danas se trendovi u hotelijerstvu brzo mijenjaju i važno je biti u korak s novim izazovima i konkurencijom. Obnova hotela Riva Marina potvrđuje strategiju razvoja kompanije, usmjerenu na kontinuirano unapređenje kvalitete portfelja i usluga nemijenjene gostima visoke platežne moći”, rekla je Gordana Tomičić, predsjednica Uprave Sunčanog Hvara.