Ryanair obnovio letove između Rijeke i Frankfurta

Ryanair bi na liniji između franfurtske zračne luke Hahn i Zračne luke Rijeka trebao letjeti do 24. listopada svake subote u popodnevnim satima.

10
Ryanair
[foto: Ryanair]

Ryanair, jedan od vodećih niskobudžetnih avioprijevoznika u Europi, od 1. kolovoza ponovo leti na liniji između Frankfurta (Zračna luka Hahn) i Zračne luke Rijeka. U ljeto 2019. godine ova je linija prometovala iz glavne frankfurtske zračne luke prema Kvarneru, no Ryanair je većinu svog prometa prebacio u Zračnu luku Hahn, stotinjak kilometara udaljenu od središta Frankfurta, piše Croatian Aviation.

U subotu poslije podne u 16 sati i 32 minute, u Zračnu luku Rijeka sletio je zrakoplov tipa B737-800. Na prvom letu iz Frankfurta za Rijeku popunjnost kabin ebila je 70 posto: u zrakoplovu kapaciteta 190 mjesta bila su 133 putnika,

U 17 sati i 15 minuta zrakoplov je poletio iz Rijeke prema Frakfurtu sa 70 putnika.

Ryanair bi trebao letjeti na ovoj liniji do 24. listopada svake subote u popodnevnim satima. Rijeka je prethodnih godina bila povezana s Frankfurtom letovima aviokompanije Condor, no ova kompanija obnovila je ove sezone samo linije prema Splitu.

Uz liniju prena Frankfurtu Ryanair ovog ljeta iz Rijeke nudi i letove prema londonskoj zračnoj luci Stansted.