Terme Sveti Martin nagrađene kao najbolji wellness hotel u Hrvatskoj

Nagrade su dodijelili Ministarstvo turizma i sporta (MINTS), Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) na ovogodišnjim Danima hrvatskog Turizma koji se održavaju u Šibeniku od 6. do 8. listopada

42
Terme Sveti Martin
[Izvor: Terme Sveti Martin]

Hotel Terme Sveti Martin dobio je priznanje Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji najboljeg wellness hotela u Hrvatskoj, dok je Međimurje dobilo priznanje za najbolju održivu i inovativnu Hrvatsku destinaciju. Nagrade su dodijelili Ministarstvo turizma i sporta (MINTS), Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) na ovogodišnjim Danima hrvatskog Turizma koji se održavaju u Šibeniku od 6. do 8. listopada.

“Dobivanje ove nagrade još je jedna velika čast i znak kako su Terme Sveti Martin jedan od lidera kontinentalnog turizma. Ponosna sam što je dugogodišnji trud svih mojih kolegica i kolega prepoznat na ovaj način, jer su upravo oni najzaslužniji za ovu vrlo bitnu nagradu i potvrdu. Terme Sveti Martin tijekom godina izrasle su iz običnog kupališta do prvog Healthness resorta u Europi, koji u centar svog poslovanja stavlja zdravlje i dobrobit svojih gostiju”, rekla je direktorica Termi Sveti Martin Nuša Korotaj.

”Naša je želja da svakom gostu ponudimo nešto jedinstveno i drugačije, kvalitetne usluge bazirane na domaćem, lokalnom i autohtonom. Ovo nas čini drugačijim od ostalih resorta ovog tipa, što i dokazuje kako ova, tako i nedavno primljena glavna nagrada u kategoriji najbolja inovativna spa edukacija Europskog spa udruženja. Ovakva priznanja potvrđuju da hrabro kročimo pravim putem, ali su nam i velika motivacija te „vjetar u leđa“ za razvoj naših ideja, kreiranje novih programa i nastojanje da budemo još bolji u onome što radimo”, dodala je Korotaj.