Adrenalinska pojačanja u Termama Tuhelj

Terme Tuhelj u prvom su polugodištu uprihodile 3,3 milijuna eura što je 16 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, a posjetilo ih je 64.808 kupača

127
Terme Tuhelj

Terme Tuhelj u prvom su polugodištu uprihodile 3,3 milijuna eura što je 16 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, prioćeno je iz tvrtke. Vodeni planet istovremeno je posjetilo 64.808 kupača koji su ostvarili 21 posto više noćenja.

Terme Tuhelj ove će godine doživjeti osvježenje jer će njihova atrakcija Vodeni planet dobiti adrenalinska pojačanja  – vanjski tobogan duljine 120 metara i 12,5 metara visine te unutarnji tobogan duljine 55 metara i pet metara visine u kojem će se moći uživati u spustu kroz zatvorenu tubu. Unutarnji tobogan bit će završen do sredine srpnja.

Također, u sklopu podzemne garaže u Termama Tuhelj postavljene su dvije punionice za električna vozila, čime su te terme nastavile djelovati u smjeru održivog razvoja.

Luksuzni odmor u Termama Olimia

Njihov vlasnik, slovenske Terme Olimia u prvom su polugodištu ostvarile sedam posto više prihoda koji sada iznose 8,7 milijuna kuna. U šest mjeseci posjetilo ih je 61.846 kupača.

“Nakon uspješnog dosadašnjeg ulaganja u obnovu kapaciteta i unapređenja kvalitete proizvoda, Terme Tuhelj u Hrvatskoj i Terme Olimia u Sloveniji do kraja ove i u 2018. nastavljaju s investicijama u ponudu”, kaže se u priopćenju tvrtki.

Najveća je novost Glamping Olimia Adria Village, nova smještajna ponuda Terma Olimia koja nudi luksuzan odmor u šatorima u sklopu kampa Natura, kategorije pet zvjezdica. U taj je luksuzni resort uloženo oko milijun eura.

Uz to, u Termama Olimia u planu je temeljna obnova termalnog bazenskog kompleksa Termalija, koja će se odvijati u dvije faze, a radovi se planiraju završiti potkraj 2018. Prva faza razvoja započela je u ožujku ove godine i završit će se do prosinca kada će se otvoriti bazenski dio Termalije.