Četiri Valamarova hotela proglašena najboljima u Hrvatskoj

Dubrovački Valamar President je proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj. Valamar Lacroma najbolji je poslovni, a porečki Valamar Riviera najbolji boutique hotel u Hrcvatskoj. Valamar Collection Girandella Resor u Rabcu je pak najbolji resort

u 11:49 Zadnja izmjena: 15.06.2019 u 20:49
96
World Travel Awards
Valamarovi laureati - Marko Miš, Ivana Fonović, Vlaho Sabljić i Ivan Sabljić

Hoteli najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviera i ove su godine dobitnici najprestižnijih globalnih turističkih priznanja. Čak četiri Valamarova hotela u tri destinacije osvojili su najprestižniju turističku nagradu na svijetu – World Travel Awards. Svečana dodjela i gala večera održala se u portugalskoj Madeiri.

Nagrade u Poreč, Dubrovnik i Rabac

Sedmu godinu zaredom status jednog od najboljih potvrdio je porečki hotel Valamar Riviera 4* koji je osvojio nagradu za najbolji hrvatski boutique hotel, dok je rabački Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* treći put zaredom dobio priznanje kao vodeći hrvatski resort.

U Dubrovnik ove godine odlaze dva priznanja: hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* šesti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, dok je titula vodećeg hotela u Hrvatskoj pripala hotelu Valamar Collection Dubrovnik President 5*.

>>Apartmani Senia u Petrčanima proglašeni najboljima u Hrvatskoj

“Kada prestižnu svjetsku nagradu osvojite sedmi put zaredom, onda to zaista potvrđuje da radite dobar posao i da idete u pravom smjeru. Mi u Valamaru kontinuirano radimo na podizanju kvalitete i standarda naših usluga, jer želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo raznolik sadržaj u svim našim destinacijama. No, bez zaposlenika, koji su čvrst temelj naše kompanije, ne bismo bili tu gdje jesmo, i ne bismo osvajali ovakve nagrade“, izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

“Iznimna nam je čast što je struka iz cijelog svijeta već treću godinu zaredom prepoznala naše višegodišnje ulaganje u kvalitetu usluga koje pružamo našim gostima u destinaciji. Ova nam je nagrada još jedan dodatni poticaj za buduće uspjehe, a za nju je zaslužan cijeli Valamarov tim“, poručila je Karmela Višković, direktorica Valamar Collection Girandella Resorta.

Valamar Lacroma Dubrovnik lider poslovnog turizma

Vlaho Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik nakon dodjele je istaknuo: “Ova je nagrada šestu godinu zaredom potvrdila naš status lidera i vodećeg hotela u regiji kada je u pitanju kongresni turizam. Naši su kongresni kapaciteti među najvećima u regiji, imamo visoku razinu usluge te se trudimo postaviti visoke standarde za održavanje raznolikih događaja, bilo da se radi o manjim sastancima ili većim kongresima i okupljanjima. I evo, trud se ponovno isplatio, a velika je čast kada to prepozna i struka”.

“Dubrovnik je prepoznat u svijetu kao hit destinacija za odmor, a tome sigurno pridonosi i kvaliteta usluge u hotelima. Ova prestižna nagrada jedno je veliko priznanje našeg timskog rada i kontinuiranog ulaganja, ali svakako predstavlja i veliku odgovornost da se održi izvrsnost. Mi ćemo i dalje vrijedno raditi na tome te se veselimo i budućim uspjesima, kojih vjerujemo da će biti još i više”, zaključio je Ivan Sabljić, direktor hotela Valamar Collection Dubrovnik President.

Nagrada World Travel Awards, koju su poznate svjetske novine Wall Street Journal proglasile Oscarom industrije putovanja, dodjeljuje se od 1993. godine te već 26. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru, i to u širokom rasponu kategorija. U glasanju sudjeluju turistički stručnjaci iz cijelog svijeta.