U Velikoj Gorici otvoren maloprodajni park Stop Shop

Brend Stop Shop usredotočen je na gradove srednje veličine. Analize tržišta pokazale su potrebu za otvaranjem više od 20 dodatnih maloprodajnih parkova u Hrvatskoj kako bi se omogućila pristupačna ponuda u manjim mjestima

74
Stop Shop
Predstavnik Stop Shopa za Hrvatsku Joško Piteša i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar [Foto: Stop Shop]

Nakon Osijeka, Valpova, Ludbrega, Našica i Kaštel Sućurca u Velikoj Gorici otvoren je šesti maloprodajni park pod brendom Stop Shop u Hrvatskoj. Park se prostire na nešto više od 8500 četvornih metara, ima 12 trgovina i caffe bar.

Stop Shop je  brend maloprodajnih parkova koji predstavlja alternativu prenatrpanim gradskim trgovačkim centrima, navodi se u priopćenju. Usredotočeni su na gradove srednje veličine. Stop Shop Velika Gorica nalazi se u zapadnom dijelu grada, a od centra je udaljen svega 1,5 kilometara.

“I ovaj Stop Shop maloprodajni park, kao i ostalih pet koji se nalaze u Hrvatskoj, lociran na odličnoj poziciji te se do njega lako dolazi iz svih dijelova grada Velike Gorice, ali i okolnih mjesta”, rekao je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku. “Dobra prometna povezanost te veliki parkirališni prostor karakteristike su i našeg novog Stop Shopa Velika Gorica, kao i ostalih maloprodajnih parkova našeg brenda.”

Stop Shop je na hrvatsko tržište ušao krajem 2018. godine i od tada širi svoje poslovanje. Analize tržišta pokazale su potrebu za otvaranjem više od 20 dodatnih maloprodajnih parkova u Hrvatskoj kako bi se omogućila pristupačna ponuda prilagođena svim dobnim skupinama u manjim mjestima te otvaranja novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo. Stop Shop Velika Gorica najveći je maloprodajni park ovog brenda u Hrvatskoj, a do kraja godine u planu je otvorenje još jednog parka, onog u Gospiću.