Equestris i poslovniFM pokrenuli istraživanje o očekivanjima poslovne zajednice

Istraživanje će se provoditi elektronskim putem, s ciljem dobivanja stavova poslovne zajednice o poslovanju u krizi, kao i procjenama kako će se kriza odraziti kako na njihovo poslovanje

73
Business Executives’ Quarterly Outlook

Konzultantska i komunikacijska agencija Equestris i prvi poslovni radio poslovniFM pokrenuli su ciklus kvartalnih istraživanja o očekivanjima poslovne zajednice u 2020.- Business Executives’ Quarterly Outlook (BEQO).

Istraživanje će se provoditi elektronskim putem, s ciljem dobivanja stavova poslovne zajednice o poslovanju u krizi kao i njihovim procjenama kako će se kriza odraziti kako na njihovo poslovanje.

“U ovom posebno osjetljivom trenutku potrebno je znati stavove poslovne zajednice o utjecaju krize i na gospodarstvo u cjelini i koliko to mijenja ukupno stanje u Hrvatskoj, gledano naravno očima poduzetnika, istaknuo je osnivač i glavni urednik poslovnog radija poslovniFM Darko Buković.

>>Istraživanje: Povećana online prodaja hrane, proizvoda za osobnu higijenu i čišćenje

Sandro Baričević, direktor Equestrisa, dodao je kako se pitanja odnose na očekivanja o utjecaju korona krize na određene elemente hrvatske ekonomije do kraja 2020. godine, poslovanje u 2020., što to najviše brine poslovnu zajednicu, te koje aktivnosti bi poduzeli za ublažavanje utjecaja korona krize na poslovanje.

“Posebno će biti zanimljivo analizirati odgovore koji se odnose na vrijeme i očekivani oporavak poslovanja i stabilnost poslovanja.”, kazao je Baričević,

Cjelokupna analiza Istraživanja bit će javno objavljena.


Istraživanje Business Executives’ Quarterly Outlook nalazi se na poveznici.