Prijavite se za edukaciju “Poduzetništvo u turizmu”

Prijaviti se mogu fizičke osobe zaposlenici i vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu

138
Poduzetništvo u turizmu - edukacija

Zagrebačka županija ponovo je pozvala poduzetnike s područja Županije koji se bave turizmom da se prijave za program edukacije “Poduzetništvo u turizmu“. Rok za dostavu prijava je 30. kolovoza ove godine.

Kroz edukativni program “Poduzetništvo u turizmu“ Zagrebačka županija osigurala je sufinanciranje edukacije za 15 polaznika sa svog područja. Cijena edukacije po polazniku iznosi 12.000 kuna od čega će Županija sufinancira 9000 kuna. Četveromjesečnu edukaciju provodit će Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Pravo na prijavu imaju fizičke osobe zaposlenici i vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu.

Edukacija će započeti 13. rujna 2019. godine, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F.Kennedya 6), petkom poslijepodne i subotom prijepodne. Po završetku Programa, svaki polaznik obranit će završni rad pred komisijom nakon čega stječe certifikat o završenom programu koji se upisuje u radnu knjižicu

Financiranje poduzetničkih aktivnosti, poduzetničko računovodstvo, poslovno upravljanje i planiranje, vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma, medicinski marketing samo su dio od ukupno 24 kolegija koji će se provoditi kroz četiri mjeseca, odnosno 120 sati edukacije.

Tekst javnog poziva i prijavni obrazac možete naći ovdje, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-415. Prijave se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu uog@zagrebacka-zupanija.hr s naznakom Prijava na edukaciju „Poduzetništvo u turizmu“.