Prilika za fintech startupove – osvojite 10.000€ na Elevator Lab Challenge-u

Najbolji startupovi po izboru stručnog žirija u Beču postaju dio četvoromjesečnog Elevator Lab programa uz mentorstvo RBI-a, ali i financijsku potporu za razvoj svog pilot proizvoda

u 13:24 Zadnja izmjena: 19.07.2019 u 13:25
31
Elevator Lab Challenge
izvor: https://elevator-lab.com/challenges

Ovog ljeta održava se regionalno natjecanje fintech startupa, Elevator Lab Challenge, koji organiziraju Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Nakon tri lokalna natjecanja u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, pobjednici sva tri natjecanja imat će priliku boriti se na regionalnom finalu u Beogradu.

Sudjelovanjem u lokalnom natjecanju startupi će imati mogućnost osvojiti nagradu od 5,000 eura, ući u finale regionalnog natjecanja u Beogradu, te izboriti izravan plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču.

Osim toga, ovo je prilika za sve startupove da dobiju vrijedne podatke o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka u industriji.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza

Pobjednike regionalnog natjecanja očekuje nagrada od dodatnih 5.000 eura, plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak sa višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organiziraju natjecanje i menadžerima Raiffeisen Bank Internationala, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Najbolji startupovi po izboru stručnog žirija u Beču postaju dio četvoromjesečnog Elevator Lab programa uz mentorstvo RBI-a, ali i financijsku potporu za razvoj svog pilot proizvoda, i to bez uzimanja vlasničkog udjela. Uz to, natjecatelji će dobiti priliku dodati svoju inovaciju unutar mreže Raiffeisen grupe i time dosegnu 16,1 milijuna klijenata.

Natjecanje u Zagrebu 30. kolovoza

Elevator Lab Challenge je otvoren za sve fintech startupove koji imaju gotov MVP (minimalno održiv proizvod), osnivački tim koji se sastoji od najmanje dvije funkcije (npr. CEO i CTO) i razvijaju proizvod ili uslugu u oblasti napredne analitike i umjetne inteligencije, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, Cyber sigurnosti i slično.

Prijave za natjecanje su otvorene do 10. kolovoza, lokalno natjecanje u Zagrebu će se održati 30. kolovoza, a gala događaj u Beogradu je zakazan za 3. rujan.