Počele prijave za treći krug programa Elevator Lab

Priliku imaju i poduzeća iz Hrvatske, jer se program provodi u cijeloj Raiffeisen grupaciji te je podržan od strane deset banaka iz mreže RBI-ja u srednjoj i Istočnoj Europi putem vlastitih lokalnih natječaja

u 7:50 Zadnja izmjena: 28.04.2019 u 18:03
17
Elevator Lab Challenges

Od 24. travnja do 26. svibnja, poduzeća iz cijeloga svijeta, koja se bave financijskom tehnologijom, mogu se prijaviti za treći po redu krug programa partnerstva s financijskotehnološkim poduzećima Raiffeisen Bank Internationala (RBI) „Elevator Lab“.

Osim sedam tema iz bankarskog sektora, prvi puta se otvara polje zajedničke potrage u suradnji s društvom iz realnoga gospodarstva.

Priliku imaju i poduzeća iz Hrvatske, jer se program provodi u cijeloj Raiffeisen grupaciji te je podržan od strane deset banaka iz mreže RBI-ja u srednjoj i Istočnoj Europi (SIE), putem vlastitih lokalnih natječaja – „Elevator Lab Challenges“ i programima pod nazivom – „Elevator Lab Bootcamps“.

RBI s tehnološkom korporacijom Kapsch Group traži financijskotehnološka poduzeća koja će razvijati inovativna rješenja u području platnoga prometa i obrade transakcija za usluge mobilnosti.

„Zajedno sa snažnim partnerima želimo pokrenuti projekte za inovacije u različitim djelatnostima kojima će se putem financijskotehnoloških rješenja dati stvarna dodana vrijednost korisničkom iskustvu. Osobito me veseli što u našem programu sudjeluje ovakav renomiran predvodnik u području tehnologije i globalni akter kao što je Kapsch Group“, izjavio je Maximilian Schausberger, voditelj Partnerstava s financijskotehnološkim poduzećima u RBI-ju.

Elevator Lab Bootcamps

Podrška se daje razvoju lokalnih financijskotehnoloških poduzeća unutar financijskotehnoloških ekosustava Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kosova, Rumunjske, Rusije, Slovačke i Srbije. Velik doseg „Elevator Laba“ čini taj program najvećom mrežom za financijsku tehnologiju u regiji SIE-a.

Pobjednici natječaja „Elevator Lab Challenges“ dobit će „džokera“ za sudjelovanje u poluzavršnici programa partnerstva s financijskotehnološkim poduzećima cijele grupe, a time i priliku da se plasiraju u završnicu koja će se u rujnu 2019. održati u Beču.

Novost u ovogodišnjem krugu „Elevator Laba“ predstavljaju programi „Elevator Lab Bootcamps“ s ciljem poticanja financijskotehnoloških poduzeća koja u ranijoj fazi razvoja. Na taj način banke mreže odgovaraju na potrebu da se njihove osnivače podupre već od samoga početka i da se prepoznaju poslovne prilike koje za njih postoje u bankovnoj industriji.

Opis programa „Elevator Lab“ s rokovima za prijavu možete potražiti na web stranicama www.elevator-lab.com.