Prijave za šestu generaciju SPOCK-a otvorene su do 10. prosinca

Za sva pitanja o programu održat će se i predstavljanje programa u sklopu događaja ScienceUp koji se organizira u suradnji s udrugom Penkala. Prvi ScienceUp će se održati danas, 16. studenoga s početkom u 17:30 u prostorima inkubatora BIRD

18
spock

Krenule su prijave za novu generaciju SPOCK-a, startup inkubatora Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Program je namijenjen zaposlenicima Sveučilišta u Zagrebu i znanstveno-istraživačkih institucija te studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija, kao i onima koji su završili studij unazad dvije godine.

Uz sve pogodnosti iz prošlogodišnjeg programa, odabrani timovi šeste generacije imat će priliku izravno se povezati s novim investicijskim fondom koji će investirati u znanstveno-istraživačke projekte s potencijalnom visokom komercijalnom vrijednošću za gospodarstvo.

Za sva pitanja o programu održat će se i predstavljanje programa u sklopu događaja ScienceUp koji se organizira u suradnji s udrugom Penkala.

Prvi ScienceUp će se održati 16. studenoga s početkom u 17:30 u prostorima inkubatora BIRD. Na događaju će se prezentirati pojedinosti oko SPOCK-a te ostale trenutno dostupne mogućnosti, aktivnosti i programi kroz koje se istraživači i znanstvenici mogu uključiti u startup ekosustav. Više informacija o tome kako se prijaviti za sudjelovanje na događaju i kako saznati odgovore na sva pitanja vezana uz SPOCK dostupno je na Penkalinoj internetskoj stranici.

Prijave projekata i ideja za sljedeću generaciju SPOCK-a otvorene su do 10. prosinca, a svi zainteresirani za startup edukaciju mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca.