PoslovniFM – prvi na globalnoj business ljestvici platforme Mixcloud

PoslovniFM je sa svojim poslovnim sadržajem i podcast emisijama postao prvi na globalnoj business ljestvici na platformi Mixcloud

37
Mixcloud poslovniFM

Jedna od najznačajnih i svjetski popularna platforma za streaming audio sadržaja, koja omogućuje slušanje i distribuciju radijskih emisija, DJ mikseva i raznih podcasta koje se sluša kad poželite, Mixcloud, izvjestila je i čestitala prvom poslovnom radiju i multimedijskom projektu PoslovniFM, jer je sa svojim poslovnim sadržajem i podcast emisijama postao prvi na globalnoj business ljestvici te platforme.

Prvi po medijskom business sadržaju i slušanju business emisija na zahtjev

– Godinu 2022. završili smo kao treći, a naša ustrajnost objava triju novih poslovnih podcasta različite poslovne tematike svaki petak – ukupno dosad 523 podcast epizode sa 711 sugovornika i 20.000 premijernih minuta, eto dovela nas je već krajem prvog kvartala 2023. do prvog mjesta. I to od sustava koji je zapravo youtube za radio i audio, istaknuo je pokretač i glavni urednik PoslovniFM sustava Darko Buković. Dodao je da je time i dodatno potvrđena opredjeljenost medija koji je na svoj medijski put krenuo 21. lipnja 2019.

Zvuk dobrog posla

Buković je još jednom podsjetio kako je PoslovniFM, osim što je jedini poslovni radio i govorni poslovni medij na ovim prostorima, dobitnik i jedinstvene Nagrade za najinovativniji medijski projekt u regiji, i medij koji cjelokupan sadržaj donosi i objavljuje na platformi Mixcloud. Sav sadržaj je moguće slušati besplatno, na zahtjev, s preglednošću u bilo kojem trentuku i s bilo kojeg mjesta, prilagođavajući se svim platformama.

– PoslovniFM postavio je visoke ciljeve provodeći misiju biti uvijek uz posao, uvijek na poslovnoj i poduzetničkoj frekvenciji – uz slogan zvuk dobrog posla. Strateški ciljevi, koju 17 urednika i voditelja poslovnih podcasta i glavni urednik provode su razvitak i podizanje razine kulture govorenja o poslovima i poslovanju; podizanje i primjena kulture uspjeha; predstavljanje poduzetničkih pothvata bez žutila i senzacionalizma; osiguravanje sugovornika koji poslovnoj i široj javnosti daju stručan ali pitak pregled spoznaja o kompleksnosti i važnosti domaće i inozemne suvremene misli i, posebno, prakse u poslovnim odnosima te ustrajnog podizanja uloge i svijesti kako bez gospodarstva nema jačanja svih sastavnica države, naglasio je Buković.