Include dosegao traženi iznos na Funderbeamu

Vjeru u globalni uspjeh hrvatskog startupa pokazalo je već oko 90 investitora iz cijelog svijeta koji su uložili 270.000 eura. Sljedeći je cilj iznos od 400.000 eura

80
Include
Ivan Mrvoš i njegov tim

Tvrtka Include, vlasnika inovatora Ivana Mrvoša, u deset dana kampanje na Funderbeamu uspjela je doseći početni traženi iznos i prikupiti gotovo 270.000 eura za razvoj svojih pametnih klupa, izvijestili su u četvrtak iz Includea.

Time je ovaj hrvatski startup postao najuspješniji u brzini prikupljanja sredstava na ovoj platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupova. Da vjeruju u globalni uspjeh hrvatskog startupa koji je osmislio pametnu klupu pokazalo je već oko 90 investitora iz cijelog svijeta, kaže se u priopćenju. Sljedeći Mrvošev cilj je iznos od 400.000 eura, za što mu preostaje 20 dana kampanje.

Početni iznos 100 eura

“Zadovoljan sam što smo tako rano dostigli naš početni cilj, pogotovo kad uzmemo u obzir da se radi o novom pristupu financiranju. Mnogo ljudi nas podržava od početka, a sada su izlaskom Includea na Funderbeam dobili priliku investirati u nas i osigurati svoj udio u tvrtki. Investirati može svatko, uz početni iznos od 100 eura, a prikupljena sredstva iskoristit ćemo za još brži razvoj poslovanja i proboj na nova tržišta”, poručio je Ivan Mrvoš.

Osnovan u rujnu 2016., Funderbeam South-East Europe društvo je sa sjedištem u Zagrebu u kojem Zagrebačka burza ima 20-postotni udio dok je estonski Funderbeam vlasnik ostalih 80 posto. Podupire ga Europska banka za obnovu i razvoj kroz Shareholders Special Fund.