ENT: Novi ugovori vrijedni 4 milijuna eura

Potpisani ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.

22
Ericsson Nikola Tesla novi ugovori

Kompanija Ericsson Nikola Tesla potpisala je nove ugovore iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva u ukupnoj vrijednosti od 4 milijuna eura.

S HT-om Mostar nastavljena je dugogodišnja suradnja na poslovima vezanim uz usluge pružanja podrške pri održavanju Ericssonovih rješenja u fiksnoj i mobilnoj mreži, čime će se omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje i održavanje mrežnih sustava.

Digitalna transformacija

ENT je potpisao i nekoliko ugovora na domaćem tržištu u području digitalno- transformacijskih rješenja. S Državnom geodetskom upravom je, u sklopu višegodišnjeg programa katastarskih izmjera, ugovoren projekt katastarskih izmjera na otoku Korčuli.

Potpisani su i novi ugovori s Ministarstvom unutarnjih poslova te ugovori u području digitalne transformacije javnih usluga, zdravstva i financijske industrije, kao i ugovori vezani uz isporuku komunikacijske opreme za poslovne sustave.

Ugovorenim poslovima Ericsson Nikola Tesla nastavlja doprinositi daljnjem razvoju i dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga.