Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije

Combis konferencija osim niza aktualnih ICT tema donosi dodanu poslovnu vrijednost za sve sudionike kroz element gejmifikacije, niz mini konferencijskih događanja, a ugostit će i svjetski poznatog futurista Marka Stevensona

112
Mark Stevenson
Mark Stevenson

Dvanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od vodećih tehnoloških konferencija, održat će se od 23. do 25. svibnja u Valamar Diamant hotelu u Poreču. Ovogodišnja krovna tema konferencije, Be there. Create value. najbolje opisuje cilj konferencije koja sudionicima želi pružiti dodanu poslovnu vrijednost kroz inspirativna predavanja renomiranih govornika, IT predavanja, studije slučajeva, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu, ali i zabavi.

“Zadatak Combis konferencije je pokazati ne samo uvid, iskustvo i kompetencije, nas iz COMBISa nego i renomiranih svjetskih IT kompanija koje sudjeluju na konferenciji. Želja nam je pokazati kako tehnologija može biti okosnica novih poslovnih vrijednosti, te potaknuti neka nova razmišljanja i kreiranje poslovnih informatičkih rješenja koja će obilježiti vrijeme koje tek dolazi. Osim toga , naša je intencija pokriti 360 stupnjeva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program”, istaknula je Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije.

Sudionike Combis konferencije i ove godine očekuju odlična predavanja gostujućih predavača. Tako će plenarno predavanje powered by HT pod nazivom ‘The Future and What to Do About it‘ održati jedan od najcjenjenijih svjetskih futurista, prema Huffington Postu, Mark Stevenson.  Stevenson je autor bestsellera ‘We do things differently’ i ‘An Optimist’s Tour of the Future’ te stručnjak za globalne trendove i inovacije koji po prvi puta posjećuje Hrvatsku, gostujući upravo na Combis konferenciji.

Svojim inspirativnim, a istovremeno duhovitim pristupom, Mark Stevenson će publici pružiti svoja predviđanja o dobrim i lošim stvarima u idućih 20 godina te pojasniti zašto je ‘business as usual’ razmišljanje zapravo recept za katastrofu.

Ovogodišnje plenarno predavanje tematizira promjene u društvu u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine te otkriva što se sve pametne tvrtke trebaju zapitati o svom poslovanju. Stevenson će se baviti i problematikom inoviranja koje treba postići kroz neprestane promjene, a sve to uz tvrdnju da samo future literate kompanije imaju pravu priliku za uspjeh.

hackathon try{code}catch

Na prošlogodišnjem izdanju Combis konferencije sudjelovalo je više od 500 sudionika čime je  konferencija zauzela jednu od čelnih pozicija na mapi IT konferencija u Hrvatskoj.

Combis konferencija već 12 godina zaredom kroz različita predavanja obrađuje neke od najrelevantnijih tema u ICT-u kako bi sudionicima približila najnovije tehnologije te otkrila načine kako da ih najbolje iskoriste u poslovanju i time postanu napredniji, fleksibilniji, konkurentniji i u konačnici poslovno uspješniji.

Tako će se 12. COMBIS konferencija kroz niz predavanja pozabaviti upravo vodećim trendom današnjice – transformacijom IT-a. 

Jedna od novosti 12. Combis konferencije je hackathon try{code}catch – treće izdanje 24-satnog natjecanja u programiranju za studente koje će se održati 23. i 24. svibnja u sklopu konferencije.

točkanai.hr je medijski pokrovitelj 12. COMBIS konferencije, a sve dodatne informacije o konferenciji možete potražite na službenoj stranici 12. COMBIS konferencije. Prijave traju do 16. svibnja 2018.