Zagrebačka IT tvtka itSoft mijenja ime u Setcor

Svojim korisnicima Setcor nudi XaaS (cloud) usluge, usluge sistemske integracije, telekomunikacijske usluge i sve druge potrebne ICT usluge na jednom mjestu

39
Setcor
Krešo Troha, član Društva

Inovativna informatička tvrtka itSoft d.o.o. koja je do sada poslovala kao dio branda Setcor, nosit će ime branda unutar kojega je djelovala. Brand Setcor nastao je kako bi se omogućila izmjena konvencionalnih IT procesa kod poslovnih korisnika kojima se na jednom mjestu pružaju sve potrebne ICT usluge. Zbog tržišnog uspjeha i povjerenja klijenata, sada će to ime nositi i pružatelj usluge itSoft.

„Setcor korisnicima nudi puno modernije poslovanje, digitalizaciju i znatno unaprjeđenje poslovanja korištenjem najnovijih tehnologija u svim segmentima poslovanja. Imamo veliko iskustvo u migraciji na Cloud model poslovanja, te dugogodišnje iskustvo u pružanju mrežnih usluga. To Setcor čini pouzdanim partnerom u evoluciji i tranziciji IT poslovnih modela. Pored toga, možemo istaknuti i najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija koje kontinuirano implementiramo u svojim Data centrima, kako bi svojim korisnicima ponudili vrhunsku uslugu na tehnologijama najnovije generacije.“, ovom je prilikom izjavio Krešo Troha, član Društva.

Svim svojim korisnicima Setcor nudi XaaS (cloud) usluge, usluge sistemske integracije, telekomunikacijske usluge i sve druge potrebne ICT usluge na jednom mjestu.

Poslovna ideja koja stoji iza Setcora je sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka čime krajnji korisnici ostvaruju dva benefita: mogućnost trajnog korištenja vrhunskih softverskih, sigurnosnih i infrastrukturnih rješenja te know how Setcorovih poslovnih konzultanata i IT eksperata.

Tvrtke na taj način, kroz poslovanjem sa Setcorom, umjesto fokusiranja na rješavanje investicijskih i razvojnih ICT izazova unutar kompanije, na raspolaganju dobivaju najmoderniju tehnologiju te se mogu više posvetiti jačanju svoje pozicije na tržištu.

Sinergijskim načinom poslovanja Setcora, tvrtke posluju i mnogo brže i sigurnije, uz znatnu redukciju troškova poslovanja. Brand Setcor prepoznat je na tržištu te je niz velikih domaćih i stranih tvrtki uvidjelo prednosti takve usluge.