Nenamjenski krediti HPB-a uz fiksnu kamatu i do 5 podmirenih anuiteta

Nakon najpovoljnijih APN kredita, Hrvatska poštanska banka uvodi benefite i za korisnike nove vrste nenamjenskih kredita koji uredno ispunjavaju svoje obveze prema banci

202
nenamjenski krediti
Nova Uprava HPB-a: Anto Mihaljević, Marko Badurina i Ivan Soldo

Hrvatska poštanska banka od 5. prosinca uvodi novu vrstu nenamjenskih kredita – kunski kredit s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od 2 do 5 godina, tijekom kojih Banka podmiruje klijentu cijeli anuitet u mjesecu kada mu je rođendan.

Novi nenamjenski krediti odobravat će se klijentima u iznosu od 10.000 do 100.000 kuna, s fiksnom kamatnom stopom od 6% (EKS 7,59%) uz uključen trošak osiguranja otplate ili 6,5% (EKS 6,7%) bez police osiguranja. Pravo da svake godine tijekom trajanja kredita plati jedan anuitet manje, klijent ostvaruje urednim ispunjavanjem obveza prema Banci.

Ovi nenamjenski krediti bit će u ponudi šest mjeseci, do 31. svibnja 2020. godine, a Banka klijentima neće naplaćivati naknadu za njegovu obradu.

>>Marko Badurina: HPB će više ulagati u ljude i digitalni razvoj

HPB fokusiran na potrebe klijenata i odgovorno kreditiranje

Hrvatska poštanska banka fokusirana je na zahtjeve klijenata i konkurentnu ponudu za svakodnevne usluge kao i za financiranje njihovih životnih potreba. U godinu dana ukupni krediti stanovništvu porasli su oko milijardu kuna, a nakon APN kredita za koje je ponudila najnižu kamatnu stopu od 2,09 posto i osvojila 15 posto tržišta, HPB je odlučila i korisnicima nenamjenskih kredita pružiti benefite i olakšati otplatu.

Povjerenje više od 600 tisuća klijenata i njihov stalni rast potiču nas da nudimo najpogodnija rješenja i uvjete koji će im omogućiti jednostavnije i uspješnije upravljanje financijama. I nova vrsta nenamjenskog kredita potvrda je da je naš prioritet odgovorno kreditiranje i briga o financijskoj urednosti klijenta, poručili su iz Hrvatske poštanske banke.