Završena digitalna transformacija HGSS-a

Implementacijom Centrix sustava za elektroničko uredsko poslovanje uspješno je završen proces digitalne transformacije Hrvatske gorske službe spašavanja

71
Omega software

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) uspješno je završila proces digitalizacije uredskog poslovanja.

Tvrtka Omega software je implementacijom Centrix sustava za elektroničko uredsko poslovanje omogućila HGSS-u potpunu digitalizaciju poslovanja i smanjenje nepotrebnog ispisivanja dokumenata, a podacima sada mogu pristupati s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme. Uz to, osigurano je i digitalno potpisivanje dokumenata čime se uklanja potreba slanja papirnate dokumentacije na razne lokacije radi potpisivanja.

„Svi mi HGSS-ovci volimo i uživamo u prekrasnoj prirodi naših dolina, planina i šuma. Digitalizacija našeg poslovanja pomoći će nam da budemo još brži i fleksibilniji u izvršenju naših zadaća. Puno manje ispisivanja različitih dokumenata znači i manje papirnatog otpada, a time i manje posječenog drveća. Iz svih tih razloga svim srcem podržavamo digitalizaciju našeg uredskog poslovanja. Prirodu možemo čuvati na mnogo načina, a ovo je jedan od njih!“ – rekao je Jadran Kapović pročelnik Komisije za informiranje i analitiku HGSS-a, ujedno i dugogodišnji gorski spašavatelj.

„Suradnja s HGSS-om za nas je bilo novo iskustvo, izuzetno smo ponosni što je upravo Omega software omogućila da članovi HGSS-a svoje interne dokumente od sada mogu stvoriti, pristupiti im ili ih potpisati online, s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme. Centrix će im olakšati i ubrzati svakodnevni rad, te im omogućiti da više vremena posvete doista bitnim stvarima: spašavanjima, potragama, edukacijama i vježbama.”, istaknuo je Ivica Kujundžić – Lujan, CEO tvrtke Omega software.