Comping otvorio podružnicu u Rijeci

Comping se nalazi među vodećim ICT tvrtkama u Hrvatskoj,: ima 28 godina iskustva, više od 1500 klijenata te najvišie partnerske statuse kod globalnih vendora

868
comping_uprava
Uprava Compinga: Alojzije Jukić, Ivan Punek i Davorin Greblički

Informatičko-komunikacijska tvrtka Comping nastavila je širiti svoju poslovnu mrežu otvaranjem podružnice u Rijeci. Cilj je, tumače u kompaniji sa sjedištem u Zagrebu, približiti se poduzećima na području Istre i Kvarnera.

„Već gotovo 30 godina Comping svojim korisnicima pruža cjelovit pristup, od planiranja do realizacije. Veselimo se novom valu širenja tvrtke kao i prilikama za razvoj u ovom dijelu Hrvatske”, izjavio je povodom otvaranja riječke podružnice Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga.

Comping u svom portfelju nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge kreirane prema potrebama klijenata, s ciljem smanjenja troškova, podizanja produktivnosti i boljih poslovnih rezultata klijenata.

Poslovna rješenja ove tvrtke utemeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanja poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom.

Compingovih 28 godina iskustva

Tvrtku su, tada kao obrt, osnovali 1988. Davor Krznarić i Lola Jurin. Dvije godine kasnije prerasla je u društvo s ograničenom odgovornošću. Danas ima više od 70 zaposlenih koji posjeduju više od 700 certifikata i 20 kompetencija.

Danas Comping pripada među vodeće ICT tvrtke u Hrvatskoj. Ima više od 1500 klijenata te najviše partnerske statuse kod Hewlett Packard Enterprisea, Hewlett Packard Inc., Microsofta, IBM-a, Infosysaa. 

Iz Compinga potvrđuju da razmatraju optimalne lokacije za nove podružnice, ali i proširenje baze klijenata. 

U skladu s tim nastavit će se i proces zapošljavanja u tvrtki, kojeg, kako se navodi u priopćenju tvrtke, “između ostalog karakteriziraju prilike za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina zaposlenika, mogućnost sudjelovanja u inovativnim projektima te poticanje zaposlenika na kreativnost i iznošenje vlastitih ideja i inicijativa”.

Prema posljednjim dostupnim podacima u Registru godišnjih financijskih izvješća Comping je 2015. prihodovao 156,70 milijuna kuna, uz neto dobit od 7,23 milijuna kuna.