Sukreator Skypa Jonas Kjellberg na Combis konferenciji

Combis konferencija ove se godine održava u Šibeniku i to u novom, trodnevnom formatu, a jedan od predavača je i sukreator Skypea i stručnjak za teme poduzetništva i prodajne strategije

45
Jonas Kjellberg
Jonas Kjellberg govorit će u Šibeniku o tome kako disruptivne tehnologije mijenjaju ustaljeni način razmišljanja i što je potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije

Jedanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, ugostit će poznatog predavača na temu poduzetništva i jednog od kreatora Skypea – Jonasa Kjellberga.

Predavač, autor i investitor Jonas Kjellberg trenutno je član BCG Digital Venturesa, tvrtke za korporativno ulaganje i inkubaciju.

Kjellberg će u Šibeniku održati plenarno predavanje ‘How You can challenge the future?’ (powered by HT) te sudionicima ispričati na koje sve načine disruptivne tehnologije kreiraju nužnost promjene ustaljenog načina razmišljanja, ali i što je sve potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije. Kroz svoje bogato poduzetničko iskustvo i uz praktične savjete u pogledu drugačijeg razmišljanja, ponudit će odgovor na pitanja na što treba obratiti pozornost i što primijeniti kako bi uistinu postali otvoreni za nove ideje i inovacije u poslovanju.

Kjellberg je autor i ekspert za razvoj cjelokupne prodajne strategije, uz fokus na zadovoljstvo korisnika, osiguravanje inovativnosti i ‘ugrađivanje’ prodaje u proizvod na način da korisnici širenjem vlastitih priča o zadovoljstvu postanu dio prodajne snage. Kjellberg na Sveučilištu Stanford i School of Economics u Stockholmu predaje o poduzetništvu i kreiranju pobjedničke kulture u prodaji. Specijalizirao se u području razumijevanja kako proizvod, prodaja i profitabilnost moraju biti u interakciji pri kreiranju uspješnog poslovanja.

Robert  Kopal o analizi socijalnih mreža

Uz Kjellberga, plenarno predavanje održat će i doc.dr.sc. Robert Kopal, znanstveni suradnik i profesor visoke škole u trajnom zvanju. Na plenarnom predavanju  ‘Big Data&Social Analytics’ (powered by Cisco), Kopal će publiku upoznati s analizom socijalnih mreža kroz iskustva primjene u telekomunikacijskoj industriji i bankarstvu, prevencijom i suzbijanjem korporativnih prijevara, upravljanjem ljudskim potencijalima i nacionalnom sigurnosti te sa socijalnom fizikom i mnogim mogućnostima koje nudi.

Kopal je objavio deset knjiga u zemlji i inozemstvu te pedesetak stručnih i znanstvenih radova. Izlagao je na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više nacionalnih i međunarodnih analitičkih projekata. Njegova najnovija autorska knjiga ‘Analiza (socijalnih) mreža: praktična primjena’ objavljena je u travnju 2016. godine.
Studije slučajeva ključan su dio svake Combis konferencije, a ove će godine biti podijeljene u pet tematskih područja: Combis Solutions, Connected Future, It’s All About Technology, Security i Redifined Workplace.

Kroz tri dana konferencije eksperti Combisa i gostujući stručnjaci prezentirat će kompleksne studije slučaja, dijeliti nova znanja te pružiti uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su pokrenule vlastite digitalne evolucije.

Program ovogodišnje konferencije je podijeljen na inspirativna poslovna predavanja, studije slučaja, na technical i soft skills radionice te niz predavanja na temu Combisove vizije IT budućnosti.