Maistra traži zaposlenike za cjelogodišnji rad

Dan otvorenih intervjua održat će se u srijedu, 28. veljače, od 11 do 18 sati, u hotelu Lone u Rovinju. Svi zainteresirani za rad u rovinjskim hotelima Maistre imat će priliku razgovarati s predstavnicima tvrtke te priložiti životopis

243
Dan otvorenih intervjua
Hoteli Monte Mulini, Lone i Eden

Nakon prošlogodišnje uspješne inicijative pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra, Maistra i ove godine organizira Dan otvorenih intervjua. U srijedu, 28. veljače, od 11 do 18 sati, u hotelu Lone u Rovinju svi zainteresirani za rad u rovinjskim hotelima ove tvrtke, imat će priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.

Razvoj karijere u turizmu

Dan otvorenih intervjua jedinstvena je prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu, kažu u Maistri. Omogućuje potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja, dobiju potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu (recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija…).

Kandidati će potom proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka. Ukoliko zadovolje i postanu dio Maistrinog tima, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic te iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kao i mogućnost napredovanja. Najbolji će imati priliku raditi i u novom Grand Park Hotel Rovinj čije se otvorenje očekuje u ovoj godini.

Plaćen smještaj svim zaposlenicima

Na razini tvrtke, u Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2.700 djelatnika. U odnosu na prošlu godinu to je 200 dodatnih radnih mjesta što je u skladu sa sve većim obimom posla u predsezoni ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u novom Grand Park Hotel Rovinj. Iako najveći broj djelatnika dolazi upravo iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima.

Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.

Tijekom cijele godine tvrtka provodi programe kojima se omogućuje dodatan razvoj za sve kategorije zaposlenika, od menadžmenta do sezonaca. Na taj se način potiče stalan razvoj u stručnim znanjima, komunikacijskim, prodajnim i upravljačkim vještinama kao i sve oblike osobnog rasta i razvoja.

Aktivno sudjelovanje u programima osposobljavanja

„Naša tržišna pozicija i prepoznatljivost rezultat su kvalitete i zalaganja naših zaposlenika što nas dodatno potiče da iz godine u godinu sve veći broj djelatnika educiramo kroz različite programe. Nudimo im aktivno sudjelovanje u programima osposobljavanja, koji između ostalog uključuju učenje stranih jezika, stručna usavršavanja za sommeliere i bariste.

Nudi se također unaprjeđenje znanja na području upravljanja hranom i pićem, upravljanje domaćinstvom, poslovna akademija, prodajna akademija, MAIstart program pripravništva… Ove godine smo pokrenuli i kulinarski program Good Food Academy za naše a la carte kuhare u trajanju od tri tjedna”, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica ljudskih potencijala u Maistri.