Pevex se fokusira na online trgovinu i prodaju građevinskog asortimana po narudžbi

Da bi omogućili narudžbe za izdavanje građevinskog asortimana, Pevex će dio prostora preoblikovat u beskontaktni izložbeni prostor za građevinski asortiman

385
Pevex
Foto: pevex.hr

Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Pevex je u četvrtak zatvorio sve svoje prodavaonice, a fokusirat će se na internet trgovinu i prodaju građevinskog asortimana po narudžbi, izvjestili su iz kompanije.

Da bi omogućili narudžbe za izdavanje građevinskog asortimana, koje su odlukom o zabrani rada djelatrnosti trgovine izričito izuzete od zabrane, dio prostora preoblikovat će u beskontaktni izložbeni prostor za građevinski asortiman.

“Pevex ima dovoljne zalihe asortimana koji je od vitalne važnosti, prije svega, za sektor građevine, navode iz kompanije.

>>Pevec se od danas zove Pevex

Kupcima je dostupna i mogućnost online kupovine artikala iz svih prodajnih programa putem internet trgovine i besplatne usluge Click & Collect koja će biti dostupna na svim Pevex lokacijama.

“Budući da nam je zdravlje djelatnika i kupaca na prvome mjestu slijedimo sve upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ, primjenjujući mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja svih prostora koji se koriste, strogo se poštuju mjere socijalnog distanciranja, prostori se redovito provjetravaju i osigurani su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima.”, poručili su iz Pevexa.