Settle predstavio redizajniranu aplikaciju za mobilno plaćanje

Settle je nakon detaljnog testiranja te povratnih informacija korisnika redizajnirao aplikaciju koja je sada preglednija, brža i jednostavnija za korištenje. Slanje i primanje novca kroz Settle i dalje je posve besplatno

269
Settle aplikacija za mobilno plaćanje
Settle aplikacija za mobilno plaćanje i prijenos novca među korisnicima

Settle, aplikacija za mobilno plaćanje i besplatan prijenos novčanih sredstava između korisnika, od danas je značajno poboljšana i dizajnerski osvježena, što je rezultiralo preglednijim, jednostavnijim i bržim korištenjem.

Dizajn aplikacije iznova je osmišljen kako bi korisnici imali što jednostavniji pregled i pristup svim funkcionalnostima  – od besplatne registracije i otvaranja korisničkog računa do stanja računa i pregleda poruka i transakcija.

Stanje Settle računa sada je odmah prikazano u vrhu ekrana, odakle je moguće i jednostavno pregledati sve povezane kreditne ili debitne kartice. Popis svih transakcija, poruke i novosti koje očekuju korisnika prilikom ulaska u aplikaciju prikazane su na jednom ekranu čime se povećala preglednost i ubrzalo korištenje aplikacije.

Besplatan i brz prijenos novca

Korisnici prilikom plaćanja pojedinim trgovcima ili ugostiteljima sada mogu vidjeti koliko je trgovina od njih udaljena, a kroz ciljane poruke, bit će obaviješteni o posebnim ponudama koje pojedini trgovci nude korisnicima unutat Settle mobilne aplikacije. Slanje i primanje novca kroz Settle i dalje je posve besplatno.

>>Settle kao način plaćanja dostupan u sve većem broju ugostiteljskih objekata

„Nova aplikacija rezultat je povratnih informacija koje smo dobili od naših korisnika te detaljnog testiranja i istraživanja koje je pokazalo koje promjene moramo napraviti kako bi Settle bio jednostavniji za korištenje, ljepši i primamljiviji. U ovim trenucima kada postoji povećana potreba za direktnim transferom novčanih sredstava između prijatelja i obitelji bez fizičkih kontakata, Settle predstavlja odlično rješenje za besplatan i brz prijenos novca – možete jednostavno pomoći svojim prijateljima slanjem novca ili podijeliti neke troškove“, naglasila je Sara Rasmussen, voditeljica poslovanja Settlea za Hrvatsku.

Settle je 2018. osnovala tvrtka Auka, predvodnik na području tehnologija mobilnog plaćanja, sa sjedištem u Oslu, a u Hrvatskoj je dostupna od srpnja 2019. godine. Aplikaciju mogu koristiti svi korisnici u Hrvatskoj, neovisno o tome s kojom bankom posluju i koju vrstu kartice koriste.

Aplikacija postoji u inačicama za Appleove uređaje i operativni sustav Android te se može preuzeti na Apple App Storeu i na Google Play Storeu.