Uniqa donirala 500.000 kn Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”

Odgovornost i solidarnost u ovim su trenucima najvažniji, pa ovom donacijom Uniqa osiguranje želi iskazati podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju

55
Uniqa osiguranje

Kako bi podržalo zdravstveni sustav u borbi protiv koronavirusa, Uniqa osiguranje doniralo je 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu, objavili su iz kompanije.

Kao odgovoran partner zajednici u kojoj posluje, Uniqa je ciljano donirala sredstva upravo zdravstvenoj ustanovi koja u Hrvatskoj ima vodeću ulogu u liječenju i sprječavanju širenja bolesti COVID-19.

>>Uniqa uvela uslugu savjetovanja s liječnicima na daljinu

Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike „Fran Mihaljević“, ali i svih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su u žarištu krize i naporno rade kako bi zaštitili hrvatske građane od širenja koronavirusa. Njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bile su presudne u odluci o doniranju.

Odgovornost i solidarnost u ovim su trenucima najvažniji, pa ovom donacijom Uniqa osiguranje želi iskazati podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaliti im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana, koje poziva da i dalje prate i poštuju preporuke nadležnih tijela., poručili su iz Uniqe.