Uniqa uvela uslugu savjetovanja s liječnicima na daljinu

Uniqa osiguranje uvelo je prvo na tržištu novu uslugu za osiguranike dodatnog zdravstvenog osiguranja: konzultacije s liječnicima e-mailom ili telefonom

118
Uniqa

Uniqa osiguranje je za svoje korisnike – osiguranike dodatnog zdravstvenog osiguranja organizirala liječničku pomoć i savjet na daljinu.

Nova usluga telefonskih i e-mail konzultacija s liječnicima, kako su dosadašnja iskustva pokazala, smanjiti će potrebu za osobnim dolaskom pacijenta u liječničku ordinaciju, a time će se doprinijeti rasterećenju zdravstvenih ustanova i smanjenju rizika od širenja zaraze koronavirusom.

>>Do osiguranja za poduzetnike i obrtnike preko webshopa

Dostupne konzultacije s liječnicima specijalistima

Usluga savjetovanja s liječnicima specijalistima na daljinu dostupna je od 14. travnja svim klijentima Uniqa osiguranja koji imaju ugovorenu policu dodatnog zdravstvenog osiguranja. Uključuje konzultacije s liječnicima različitih specijalnosti (internista, neurologa, kardiologa, fizijatra, radiologa, ginekologa, urologa, ortopeda, reumatologa, gastroenterologa, dermatologa, oftalmologa, pedijatra i drugih). Kao dodatnu pogodnost, ističu iz Uniqe, osiguranik može zatražiti i psihološko savjetovanje i savjetovanje s nutricionistom.

Kako bi ostvarili uslugu, klijenti trebaju telefonom ili putem e-maila kontaktirati medicinsku službu MedUNIQU koja će organizirati potrebne konzultacije u najkraćem mogućem roku i dogovoriti termin u nekoj od ugovornih zdravstvenih ustanova. Medicinska služba MedUNIQA dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, navodi se u priopćenju Uniqa osiguranja.

Svi osiguranici koji pokazuju simptome bolesti COVID-19 trebaju postupiti sukladno uputama nadležnih tijela i nazvati svog liječnika obiteljske medicine ili epidemiološku službu.

>>Popis osiguravatelja u Hrvatskoj