Autohellas postaje ekskluzivan certificirani partner Alphabeta za Grčku, Cipar, Bugarsku i Hrvatsku

Tvrtka Autohellas-Hertz, s dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga dugoročnog najma vozila, jedina je tvrtka u toj djelatnosti koja se bavi održavanjem modernih "one stop shop" objekata za odražavanje i popravak automobila. 

46
Autohellas-Hertz
Susanne Loser i Dimitris Mangioros

Partnerstvo između Autotehnice Fleet Services d.o.o. i Hertza ojačano je certificiranjem Autohellas-Hertza kao aktivnog člana mreže Alphabet OneNet u 2020. godini, čime je prepoznata njihova ključna uloga, ponuda proizvoda i doprinos kojeg mogu ostvariti prilikom penetracije mreže Alphabet na tržištima Grčke, Cipra, Bugarske i Hrvatske, objavili su iz kompanije Autotehnica Fleet Services.

Tvrtka Autohellas-Hertz, s dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga dugoročnog najma vozila, jedina je tvrtka u toj djelatnosti koja se bavi održavanjem modernih “one stop shop” objekata za odražavanje i popravak automobila.

Dimitris Mangioros, zamjenik generalnog direktora Autohellas-Hertz, naglasio je da su vrlo zadovoljni što je Alphabet prepoznao njihovu  predanost stvaranju dugotrajnih vrijednosti pružanjem optimalnih rješenja za prijevoz: “Ova suradnja nam omogućava da se predstavimo mreži korisnika tvrtke Alphabet čime jačamo našu dominantnu poziciju na tržištu dugoročnog najma vozila na važnim internacionalnim tržištima.”

Alphabet je jedna od vodećih tvrtki za poslovnu mobilnost, koja omogućuje tvrtkama upravljanje mobilnosti na ekonomičan i održiv način.

Susanne Loser, glavna direktorica prodaje za Alphabet International, kazala je: “Sa svojom regionalnom prisutnošću, Autohellas je pouzdan partner na grčkom tržištu i van njega. Njihovo značajno iskustvo i poznavanje tržišta razlog su našeg ulaganja i nadamo se da ćemo nastaviti odličnu suradnju s ciljem zadovoljavanja potreba naših klijenata.”

Autohellas-Hertz je ekskluzivan predstavnik i partner tvrtke Alphabet u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj od prosinca 2018. godine, a ovim strateškim partnerstvom otvara se i dodatan pristup internacionalnim poslovnim ugovorima i klijentima.

Internacionalni Hertz brend nalazi se na osam tržišta. Prepoznajući vodeću poziciju tvrtke, Alphabet je ostvario ekskluzivno partnerstvo kojim nudi pristup rastućem balkanskom tržištu i Cipru pritom osiguravajući svojim internacionalnim klijentima proizvode i usluge koje su im potrebne od strane Autohellas-Hertz.

Autotehnica Fleet Services d.o.o, podružnica je Autohellasa koja upravlja franšizom Hertz u Hrvatskoj. Autohellas je najveći zastupnik Hertz franšize na svijetu.