Centar Kaptol se djelomično zatvara zbog preuređenja

Centar Kaptol, u vlasništvu Supernove Grupe kreće u rekonstrukciju i preuređenje. Projekt počinje u rujnu, a planirani zavšretak radova je kraj 2020. godine.

u 16:06 Zadnja izmjena: 12.07.2019 u 17:03
21
Centar Kaptol
izvor: Turistička zajednica grada Zagreba

Centar Kaptol uskoro kreće u rekonstrukciju i preuređenje. Projekt počinje u rujnu, a planirani završetak radova je kraj 2020. godine, objavila je Supernova Grupa koja je prošle godine preuzela taj objekt. Već prilikom preuzimanja najvili su promjenu modela poslovanja i rebrending Centra Kaptol.

Supernova Grupa planira modernizirati i osvježiti cjelokupnu unutrašnjost centra, kako bi on postao moderniji i suvremeniji s bogatijom ponudom i sadržajem. Projekt obuhvaća preuređenje i rekonstrukciju unutarnjeg dijela bez radova na vanjskim dijelovima i fasadi. Tijekom adaptacije Centar Kaptol neće biti zatvoren u pravom smislu riječi obzirom da će pojedini lokali, trgovine i kino i tijekom radova biti otvoreni sukladno radnom vremenu centra, a korisnicima će biti omogućen siguran pristup svim otvorenim objektima, navodi se u priopćenju.

Zakupci koji će cijelo vrijeme radova biti otvoreni za kupce s eventualnim manjim prekidima ili promjenom lokacije unutar centra su: Kaptol Boutique Cinema by CineStar kino & WOW bar; ugostiteljski objekti: Beer Bar, Khala restaurant & bar, Barbieri’s restoran, Jimmy Woo caffe bar; Et Cetera; lifestyle store, dječji Vrtić “Maleni Talenti” i Educarena; OrlandoFit Fitnes Kaptol; Bilić Vision; Husar & Tomčić škola pjevanja; Opium Frizerski salon & Opium Pets; Bonkulović Delikatese; Svijet
Medija, Burberry, Andrew’s Baby i Konzum.

Garaža i uredi u sklopu Centra također će cijelo vrijeme biti otvoreni. O svim promjenama lokacija pojednih zakupaca i eventualnim privremenim zatvaranjima redovno ćemo objavještavati javnost.

Uz Centar Kaptol Supernova je lani preuzela još tri trgovačka centra: Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu.

Supernova grupa trenutno ima 14 operativnih projekata u Hrvatskoj, a u svim trgovačkim objektima Supernove u Hrvatskoj – šoping centrima i retail parkovima – zaposleno je više od šest tisuća osoba.