Tomislav Bronzin ponovo nositelj titule Microsoft Regional Director

Titula Microsoft Regional Director dodjeljuje se pojedincima za njihovu izuzetnu tehničku i poslovnu stručnost, profesionalnost, izuzetno veliko znanje u domeni ICT industrije, Microsoft i ostalih tehnologija te veliki angažman u Microsoft zajednici

u 17:42 Zadnja izmjena: 12.07.2019 u 17:42
27
Tomislav Bronzin

Inovator Tomislav Bronzin, osnivač i direktor tvrtke CITUS, ponovno je nositelj počasne titule Microsoft Regional Director unutar Microsoft zajednice. Nositelj ove prestižne titule bio je 10 godina za redom u razdoblju 2003-2013 godine.

Titula Microsoft Regional Director dodjeljuje se pojedincima za njihovu izuzetnu tehničku i poslovnu stručnost, profesionalnost, izuzetno veliko znanje u domeni ICT industrije, Microsoft i ostalih tehnologija te veliki angažman u Microsoft zajednici.

Tomislavu je dodijeljena titula Microsoft Regional Director budući da je prepoznat kao inovator i pouzdan savjetnik pojedinaca, tvrtki i institucija. U ovom trenutku, u cijelom svijetu, titulu Microsoft Regional Director nosi 175 osoba, a Tomislav Bronzin je jedini iz Hrvatske koji se može pohvaliti s ovom titulom.

Tomislav Bronzin osnovao je prije 20 godina tvrtku CITUS čija je glavna djelatnost proizvodnja programskih rješenja i savjetovanje za razvoj aplikacija na Microsoft platformi. Autor je pet patenta s područja ICT-a i dobitnik niza zlatnih medalja za inovacije u ICT-u. Bio je uključen u projektiranje i implementaciju prvih mobilnih rješenja na Microsoftovoj platformi, te razvoj prvih cloud rješenja baziranih na Microsoft Azure, Office365 i PowerBI.

>>Tomislav Bronzin: Ako želite biti uspješni, razmišljajte globalno

Redovni je predavač na međunarodnim stručnim tehnološkom konferencijama i znanstvenim konferencijama, kao i predavač na Visokom učilištu Algebra. Jedan je od osnivača Microsoft Community-a u Hrvatskoj, a pomogao je osnivanje istih u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Armeniji, Gruziji i Moldaviji. Bio je direktor prvog Microsoft inovacijskog centra u Europi, dugogodišnji član upravnog odbora INETA Europe – International .NET Association tijekom njenog postojanja. Dopredsjednik je Udruženja za IT Hrvatske gospodarske komore i član izvršnog odbora HUP-ICT, te predstavnih istih u Tematskom inovacijskim vijeću za sigurnost i član radne grupe za umjetnu inteligenciju i vritualnu/proširenu stvarnost.

Microsoft Regional Director – prijatelji i savjetnici tvrtke Microsoft

Program Microsoft Regional Director pokrenut je 1993. i njegovi članovi su vrhunski svjetski tehnološki vizionari koji su u program odabrani na osnovi svog dokazanog iskustva na različitim tehnološkim platformama, vodstvu u zajednici i predanosti poslovnim rezultatima. Microsoft Regional Director-e često drže uvodna (key note) predavanja na glavnim događanjima u industriji, vode interesne grupe u zajednici i potiču lokalne inicijative.

Microsoft Regional Director-i nisu zaposlenici Microsofta. Njihova je funkcija savjetodavna i ne primaju financijsku kompenzaciju za svoj rad s Microsoftom.

“Čestitamo Tomislavu na tituli Microsoft regionalnog direktora unutar Microsoft zajednice. Jedan od ciljeva ovog programa je pružiti Microsoftovim liderima spregu sa stvarnim svijetom kao potporu misiji osnaživanja razvojnih inženjera, IT profesionalaca i poslovnih ljudi. Ukratko, regionalni direktori su i prijatelji i savjetnici tvrtke Microsoft“, poručila je u čestitci Tomislavu Bronzinu direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko.

“Izuzetna mi je čast što su moje znanje i rad prepoznati u Microsoftu i što sam ponovno nositelj titule Microsoft Regional Director. Ova titula je velika čast ali i obaveza. Tehnologija, nova rješenja, inovacija, rad s ljudima u zajednici, dijeljenje znanja, sve to je oduvijek bila moja velika strast i ljubav. Kako ove godine tvrtka CITUS slavi 20 godina postojanja ovo priznanje me je obradovalo. Ovom prilikom želim naglasiti da sam izuzetno ponosan na svoj CITUS tim, koji dijeli istu moju strast, i bez njega ništa od ovog ne bi bilo moguće.“, izjavio je Tomislav Bronzin.

CITUS-ov tim je u proteklih 20 godina diljem svijeta osvojio više od 60 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode.