Croatia Airlines osvježio mobilnu aplikaciju

Osvježena aplikacija nudi mogućnost skeniranja osobnih dokumenata i prijave više putnika za let, opciju odjave s leta (check out) te praćenja statusa letova u realnom vremenu

31
Croatia Airlines
[Izvor: Croatia Airlines, foto: A. Grubelić]

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni prijevoznik i član udruge Star Alliance, lansirao je redizajniranu i osvježenu inačicu svoje mobilne aplikacije za uređaje s iOS i Android operativnim sustavom.

Unaprijeđena verzija mobilne aplikacije rezultat razvijena je unutar internoga digitalnog tima Croatia Airlinesa uz podršku vanjskog partnera. Dostupna je na četiri jezika – engleskom, njemačkom, francuskom i hrvatskom.

“Atraktivnoga, elegantnoga, suvremenoga i korisniku u potpunosti prilagođenog dizajna, osvježena mobilna aplikacija Croatia Airlinesa putnicima odsad nudi još jednostavniju i bržu prijavu za let (check in), osobito zbog mogućnosti skeniranja osobnih dokumenta pri čemu svi podaci odmah postaju dostupni za korištenje, a istodobno ostaju pohranjeni za svaku kasniju prijavu. Osim toga, korisnici odsad mogu koristiti i opciju odjave s leta (check out) kao i mogućnost prijave više putnika za let”, navodi se u priopćenju Croatia Airlinesa.

Funkcionalnost aplikacije dodatno je poboljšana opcijom praćenja statusa letova (flight status) u realnom vremenu, i to jednostavnim unosom broja leta, linije ili zračne luke, pri čemu korisnik dobiva informacije izravno iz operativnog sustava Croatia Airlinesa, dakle trenutni uvid u status svog leta, dodaje se u priopćenju.

Aplikacija i dalje sadrži mnoge druge funkcionalnosti kao što su kupnja karte, pretraga reda letenja, pregled rezervacije, kao i ponude za nova putovanja, informacije u vezi s dopuštenom količinom prtljage i posebnom prtljagom, uvjete putovanja s djecom ili kućnim ljubimcima te uslugama koje se nude tijekom leta.