dm – prva online drogerija u Hrvatskoj

dm online shop otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a kupci u web shopu mogu računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama dm-a

50
dm online shop

U ponedjeljak, 12. listopada, dm je pokrenuo online shop te je time postao prva drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi mogućnost kupnje putem interneta.

dm online shop otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a kupci mogu računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama dm-a.

Proizvodi dostupni stanovnicima cijele Hrvatske

“Pokretanjem dm online shopa ostvarili smo dugogodišnji cilj da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnima stanovnicima cijele Hrvatske. Posebno se radujemo što će uz dm online shop svi naši sugrađani imati priliku upoznati kvalitetu i cijenu dm marke. Ovo je važna prekretnica u poslovanju dm-a jer se nuđenjem mogućnosti online kupnje još bolje prilagođavamo individualnim potrebama i životnom stilu svojih kupaca”, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Kupcima su na raspolaganju opcije plaćanja odabranim kreditnim i debitnim karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili gotovinskog plaćanja pouzećem. Usluga dostave osigurana je u suradnji s tvrtkom DPD, a  uz opciju dostave na odabranu adresu,kupci proizvode mogu preuzeti i u prodavaonicama dm-a ili, u dogovoru s dostavnom službom, narudžbu preusmjeriti na odabranu DPD Pickup lokaciju među kojima su i INA benzinske postaje.

U dm online shopu dostupni su proizvodi dm marki te proizvodi dm-ovih dobavljača koji pokrivaju sve kategorije dm-ovog asortimana. Informiranu kupnju omogućuju detaljne informacije o proizvodima koje uključuju porijeklo i sastav proizvoda, način primjene ili pripreme te su istaknuti svi relevantni certifikati i oznake. Uz navedeno, dm online shop u potpunosti je optimiziran za upotrebu putem pametnog telefona te je integriran u aplikaciju dm active beauty što jamči maksimalnu jednostavnost online kupnje.