Euromoney proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj

Nagrade za izvrsnost Euromoney (The Euromoney Awards for Excellence) dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti

41

Privredna banka Zagreb (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, dobila je nagradu časopisa Euromoney za najbolju banka u Hrvatskoj, a Intesa Sanpaolo proglašena je najboljom bankom u Italiji.

Nagrade za izvrsnost Euromoney (The Euromoney Awards for Excellence) dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti. Za ovu je nagradu u obzir uzet širok raspon kvalitativnih i kvantitativnih kriterija i smatra se najprestižnijom nagradom u bankarskoj industriji.

>>Paket financijskih mjera PBZ-a za građane, tvrtke i obrtnike

“Iznimno smo ponosni na ovu prestižnu međunarodnu nagradu koja dolazi u ovim teškim COVID vremenima. Često to ističem, ali zaista pravu razliku čine ljudi, i što je situacija u svijetu teža to je uloga profesionalnih, staloženih i visokoeduciranih zaposlenika važnija. Ova nagrada potvrda je kontinuirane posvećenosti i rada cijelog našeg tima PBZ Grupe. Ponosan sam na sve naše zaposlenike i ovom prilikom želim im zahvaliti na doprinosu, kao i svim našim klijentima zbog kojih stalno nastojimo biti još bolji”, rekao je nakon objave o dobitnicima Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Nagrade za izvrsnost Euromoney utemeljene su 1992. godine i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je zaprimio gotovo tisuću prijava od banaka za program nagrada po regijama i zemljama koji obuhvaća više od 50 regionalnih nagrada i nagradu za najbolje banke u skoro 100 zemalja.