Friedrich Wilhelm Raiffeisen najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Ovo je treći puta u posljednje četiri godine kako je FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobiva priznanja vodećih svjetskih financijskih magazina za kvalitetu i izvrsnost u poslovanju

60
Friedrich Wilhelm Raiffeisen
Višnja Božinović. članica Uprave Raiffeisen banke

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney, objavila je Raiffeisen Bank Austria. “Ovo je treći puta u posljednje četiri godine kako je FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobilo priznanje od vodećih svjetskih  financijskih magazina za kvalitetu i izvrsnost u poslovanju. Podsjećamo, 2016. i 2018. godine, FWR Privatno bankarstvo također je proglašeno najboljim u Hrvatskoj od strane specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka”, navodi se u priopćenju RBA.

U istraživanju magazina Euromoney na temu privatnog bankarstva, s ciljem kreiranja pregleda najboljih usluga u privatnom bankarstvu po regijama i područjima usluga, sudjelovalo je više od dvije tisuće privatnih bankara. Ispunjavanjem online ankete privatni bankari imali su mogućnost dati svoj glas kolegama iz financijske industrije.

Kreativna rješenja za klijente

FWR Raiffeisen Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno je zauzelo vodeću poziciju u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj, što proizlazi iz visoke profesionalnosti i stručnosti koju pružamo našim klijentima. Drago nam je da smo opet prepoznati od strane struke na globalnoj razini, kao banka koja kreira i nudi usluge sukladno potrebama klijenata te im pruža potporu pri donošenju njihovih financijskih odluka. Ova nagrada dodatno nas motivira te osnažuje da i dalje budemo usmjereni na dostavljanje kreativnih rješenja i odgovora na zahtjeve naših klijenata”, izjavila je Višnja Božinović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Euromoney je mjesečni časopis na engleskom jeziku usmjeren na poslovanje i financije. Njegove teme obuhvaćaju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital. Časopis sadrži komentare, profile i intervjue s glavnim rukovoditeljima i visokim dužnosnicima u financijama.

Euromoney  globalna anketa o privatnom bankarstvu objavljuje se svake godine te se traži od privatnih bankara diljem svijeta da identificiraju i glasaju za najbolje pružatelje usluga u privatnom bankarstvu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Euromoneya.