HPB za APN kredite nudi efektivnu kamatnu stopu od 2,05 posto

Banka umjesto klijenta podmiruje trošak procjene nekretnine i troškove javnog bilježnika vezane uz kredit - trošak solemnizacije, izjave o zapljeni primanja i ovjeru izjava o suglasnosti

138
HPB za APN

Hrvatska poštanska banka je u novom krugu subvencioniranja stambenih kredita ponudila iznimno povoljnu nominalnu kamatnu stopu od 1,91 posto za kunske i kredite u eurima (EKS 2,05%). Banka umjesto klijenta podmiruje trošak procjene nekretnine i troškove javnog bilježnika vezane uz kredit – trošak solemnizacije, izjave o zapljeni primanja i ovjeru izjava o suglasnosti.

HPB odobrava kredite na rok od 15 do 30 godina, a za prvih 10 godina otplate kamatna stopa je fiksna. U odnosu na prošlogodišnji krug subvencioniranja stambenih kredita produženo je razdoblje u kojem se primjenjuje fiksna kamatna stopa kako bi se u aktualnim tržišnim okolnostima klijentima pružila maksimalna sigurnost.

U ponudi HPB-a za korisnike stambenog subvencioniranog kredita je i poseban nenamjenski kredit s kojim je moguće financirati uređenje doma s nominalnom kamatnom stopom od 2,99% (EKS 4,44%), uz policu osiguranja redovite otplate. Krediti se odobravaju u iznosima do 220.000 kuna ili 30.000 eura na rok do 10 godina.

Banka je do sada odobrila oko 2.500 subvencioniranih kredita.

>>KABA i Erste nude najniže kamatne stope za subvencionirane kredite