Mastercard nagradio mirisnu karticu Addiko banke

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’

65
Master Shaker Award

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila Market Shaker Award 2019 nagradu za poseban doprinos razvoju i promicanju bezgotovinskog plaćanja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnoj razini Mastercard je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

>>Addiko debitna kartica: Pomiriši i plati

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti, poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’. Usto, prva je kartica s vertikalnim dizajnom.

“Iznimno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’, jedno od samo devet takvih priznanja dodijeljenih na svjetskoj razini, za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje Addiko banke“, izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.