Mastercard nagradio mirisnu karticu Addiko banke

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’

u 13:46 Zadnja izmjena: 16.10.2019 u 18:03
52
Master Shaker Award

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila Market Shaker Award 2019 nagradu za poseban doprinos razvoju i promicanju bezgotovinskog plaćanja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnoj razini Mastercard je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

>>Addiko debitna kartica: Pomiriši i plati

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti, poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’. Usto, prva je kartica s vertikalnim dizajnom.

“Iznimno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’, jedno od samo devet takvih priznanja dodijeljenih na svjetskoj razini, za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje Addiko banke“, izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.