Addiko debitna kartica: Pomiriši i plati

Uz sve standardne funkcije koje su do sada bile na raspolaganju nova debitna Mastercard kartica korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput beskontaktnog plaćanja uz najviši stupanj sigurnosti

1751
mirisna kartica
Addikova mirisna Debit Mastercard kartica posebna je i po tome što je riječ o prvoj kartici s originalnim vertikalnim dizajnom

Addiko banka je svoju kartičnu ponudu obogatila s Debit Mastercard, prvom Addiko beskontaktnom debitnom, te ujedno jedinstvenom mirisnom karticom.

Uz sve standardne funkcije koje su do sada bile na raspolaganju nova debitna Mastercard mirisna kartica korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput beskontaktnog plaćanja uz najviši stupanj sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’ temeljene na Mastercard SecureCode sigurnosnim standardima.

Vertikalan dizajn

Debit Mastercard kartica je posebna i po tome što je riječ o prvoj kartici s originalnim vertikalnim dizajnom te prvoj mirisnoj kartici na tržištu. Dovoljno je na poleđini kartice zagrebati označeni dio i uljepšati si dan Addiko mirisom.

>>Addiko banka omogućila plaćanje putem Vibera

Kod beskontaktnog plaćanja za iznose manje od 100 kuna nije potrebna autorizacija PIN-om, a kupnja se naplaćuje samo jednom bez obzira koliko puta se prisloni kartica tako da ne može doći do višekratne naplate iste kupovine. Ako POS uređaj na prodajnom mjestu ne podržava beskontaktnu tehnologiju kartica se može koristiti i na klasičan način umetanjem ili provlačenjem kroz uređaj, uz autorizaciju PIN-om ili potpisom.

Korisnici kartice imaju i mogućnost jedne promjene PIN-a na bilo kojem Addiko bankomatu bez naknade.

Inovativni niz se nastavlja i u 2018.

Za Addiko banku je 2017. bila prva puna kalendarska godina s novim brandom. Predsjednik Uprave Mario Žižek ocjenio je prošlu godinu iznimno uspješnom: obilježio ju je rast plasmana u svim ključnim poslovnim segmentima, s naglaskom na poslovanje s građanstvom gdje je banka zabilježila veće volumene, akvizirala nove klijente te ostvarila rast broja proizvoda kojima se klijenti koriste. Predstavili su brojne novitete poput mogućnosti dobivanja kredita samo temeljem osobne iskaznice u roku od 30 minuta, kroz  Addiko Chat Banking prvi su uveli mogućnost plaćanja putem Vibera i stekli su, kao prva banka u Hrvatskoj, Customer’s Friend certifikat.

Početkom godine Addiko banka je u zagrebačkom Avenue Mallu otvorila Addiko Express,  prvu visoko-digitaliziranu poslovnicu u Hrvatskoj. Addiko Express zamišljen je kao bančin zabavni digitalni izložbeni prostor koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente.