Sberbank: Happy Week ponuda gotovinskih kredita do 27. studenoga

Sberbank Happy week ponuda gotovinskog kredita s kamatnom stopom već od 4,00 posto (EKS 5,40%) traje do 27. studenoga. Happy ponuda Sberbank stambenog kredita traje do 31. siječnja 2022. uz kamatnu stopu od 2,50 posto (EKS 2,91%) za kredite u eurima

81
Sberbank

Od ponedjeljka 22. studenoga u Sberbanku su krenule predblagdanske Happy ponude gotovinskih i stambenih kredita.

Sberbank Happy week ponuda gotovinskog kredita s kamatnom stopom već od 4,00 posto (EKS 5,40%) traje do 27. studenoga. Riječ je o posebnoj ponudi namijenjenoj svim zainteresiranim građanima.

Za sve klijente Sberbanka koji primaju redovita primanja na račun u Banci, kao i za klijente koji bi navedeno ugovorili u tijeku realizacije kredita, kamatna stopa tijekom Happy weeka jednaka je za gotovinskei kredite u kunama i eurima te iznosi 4,00 posto (EKS 5,40%), dok za ostale zainteresirane građane kamatna stopa iznosi 4,60 posto (EKS 5,77%).

Kredit se može realizirati u kunama ili eurima te uz promjenjivu ili fiksnu kamatnu stopu, na rok od 5 do 10 godina i do maksimalnog iznosa 30.000 eura odnosno 225.000 kuna te bez naknade za obradu kredita.

Uvjet za realizaciju kredita po akcijskoj kamatnoj stopi je ugovaranje Triglav osiguranja otplate kredita (CPI) s pokrićima za slučaj bolovanja, nezaposlenosti i smrti kao posljedice nesretnog slučaja ili bolesti, čime istovremeno uz kredit klijenti ostvaruju i zaštitu kredita te sigurnost u slučaju nepredvidivih životnih situacija.

Happy ponuda Sberbank stambenog kredita traje do 31. siječnja 2022. uz kamatnu stopu od 2,50 posto (EKS 2,91%) za kredite u eurima za sve koji prebace primanja u Sberbank  ili već primaju redoviti priljev na račun u Banci te uz ugovoren Orange paket tekućeg računa.

U navedenom razdoblju u ponudi su stambeni krediti u eurima i kunama za kupnju, adaptaciju ili refinanciranje postojećih stambenih kredita, uz kombiniranu kamatnu stopu (5 godina fiksna, a zatim promjenjiva), s rokom otplate do 30 godina i bez naknade za obradu kredita.