Tvrtka InSky Solutions bavi se upravljanjem odnosima s korisnicima, odnosni CRM rješenjima koja su bazirana na Microsoftivim i business alatima Dynamics 365, Office 365, Skype for Bisiness. Osnovana je prije godinu i pol dana, ali za svoja rješenja dobila je već niz priznanja. Među njima je nagrada za najboljeg europskog pružatelja cloud usluga, Eurocloud Awards 2017, i nagrada za nainovativnije ICT rješenje u hotelskoj industriji na konferenciji turističke industrije Best Stay u Splitu.

“Velika prednost naših rješenja je to što su modularna, mogu se primijeniti na razini odjela ili na razini cijele organizacije. Modularnost i klijent-centrični pristup omogućavaju organizacijama digitalnu transformaciju poslovanja”, tumači Darko Pucarević, poslovni konzultant u tvrtki InSky Solutions s kojim smo razgovarali o poslovanju tvrtke i planovima za internacionalizaciju poslovanja.

ICT rješenja za turistički sektor

“Naše najpoznatije rješenje, bazirano na Microsoft Dynamic 365 platformi, je ContactInSky za kontaktne centre kojim smo postali lideri u turističkom sektoru. Koriste ga najveći hrvatski hotelski lanci: Maistra, Valamar, Amines… Više od pet posto noćenja u Hrvatskoj ostvareno je uz pomoć našeg rješenja. Naš portfelj TourismInSky nastao je inicijalno na horizontalnom rješenju kontaktnog centra ContactInSky i vrlo brzo se proširio na kompletan portfelj koji osim direktne prodaje uključuje grupe i alotmane, marketinšku automatizaciju, program vjernosti, kongresni turizam, sučelje za operacije, business inteligence, mobilnu aplikaciju, IoT i BI izvještaje“, tumači Pucarević.

Osim u turizmu tvrtka InSky Solutions je sa svojim rješenjima prisutna i u farmaceutskoj industriji, ICT-ju, javnom i financijskom sektoru.

Aplicirali su za bespovratna sredstva iz Europskih fondova u programu Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća. “Iskazala se potreba za internacionalizacijom poslovanja budući da smo prerasli lokalne i regionalne okvire.

Poticaji iz Europskih fondova omogućili su nam da budemo prisutni na specijaliziranim sajmovima, poput CEBIT-a ITB-a Asia, ITB-a Berlin  i WTM-a London, gdje ćemo predstaviti svoja rješenja u širem obimu i tako snažnije iskoračiti na međunarodno tržište“, zaključio je u video-intervjuu za točkanai.hr Darko Pucarević iz tvrtke InSky Solutions.