U mjesec dana ostavku podnio i drugi član Uprave Kraša

Bošnjaković je na poziciji člana Uprave za proizvodnju i nabavu proveo više od dvije godine, a odlazi iz osobnih razloga

104
Davor Bošnjaković
Davor Bošnjaković, Kraš

Tri tjedna nakon što je objavljeno da je predsjednik Uprave Kraša Slavko Ledić podnio ostavku iz osobnih razloga, njegovim stopama krenuo je i član Uprave Davor Bošnjaković. Kao razlog Bošnjaković navodi osobne razloge, a njegova ostavka na snagu stupa također  31. ožujka, kao i Ledićeva.

Bošnjaković je na poziciji člana Uprave za proizvodnju i nabavu proveo više od dvije godine. Istaknuo je da je imao iznimno dobru suradnju sa svim ključnim dionicima u Krašu, uključujući dioničare, poslovne partnere i sve zaposlenike, navodi se u priopćenju Kraša.

“Iskustvo koje sam stekao u Krašu za mene je neprocjenjivo. Kraš je konditorski lider, tvrtka s tradicijom čiji su proizvodi prisutni na brojnim svjetskim tržištima. Zahvalan sam što sam imao priliku sudjelovati u poslovanju Kraša i dati svoj doprinos, naročito u izazovnom gospodarskom razdoblju koje je zahtijevalo dodatnu odgovornost pri donošenju svake odluke. Razlog moje ostavke isključivo su osobni razlozi, a zadovoljan sam što znam da iza sebe ostavljam dobre rezultate koje je tvrtka pokazala za prošlu godinu te se radujem svim uspjesima koji Kraš sigurno čekaju u budućnosti”, izjavio je Davor Bošnjaković.

Inače, iz Kraša su prošlog tjedna objavili da će Slavka Ledića naslijediti Allen Halimić.

>>Slavko Ledić podnio ostavku na funkciju predsjednika Uprave Kraša

>>Allen Halamić novi je predsjednik Uprave Kraša