Domagoj Vuković novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Domagoj Vuković posjeduje više od 18 godina radnog iskustva od čega preko 16 godina na području revizije i savjetovanja

90
Domagoj Vuković

Domagoj Vuković, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, novi je partner u Deloitteu Hrvatska, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Posjeduje više od 18 godina radnog iskustva od čega preko 16 godina na području revizije i savjetovanja. Magistar je ekonomije, član Engleske udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Hrvatskoj i Sloveniji.

„Radujem se izazovima koja će mi donijeti nova pozicija, kao i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem“ istaknuo je Domagoj Vuković.

Domagoj ima bogato iskustvo u primjeni Međunarodnih standarda financijskog izvješćivanja (“MSFI”), Slovenskih računovodstvenih standarda (“SRS”) i Hrvatskih standarda financijskog izvješćivanja (“HSFI”) te kao voditelj i koordinator projekata. Stručnjak je u području računovodstvenog savjetovanja, posjeduje iskustvo i u području financijskog savjetovanja s naglaskom na reorganizacije, restrukturiranja, transakcije pod zajedničkom kontrolom te dubinske analize. Predavač je na Deloitte University.

>>Natko Sertić je novi partner u Deloitteu Hrvatska

Juraj Moravek, dosadašnji revizijski partner, nakon 25 godina rada u Deloitteu na vlastiti zahtjev odlazi u mirovinu. Juraj je bio 11 godina revizijski partner u Hrvatskoj fokusiran na sektor financijskih usluga, a dio je tog razdoblja djelovao u ulozi Regionalnog voditelja za sektor financijskih usluga i Voditelja za kvalitetu revizije.

Kao vrijedan član hrvatskog rukovoditeljskog tima, Deloitteu je pomogao u ostvarenju znatnog rasta i snalaženju u korjenitim promjenama na hrvatskom tržištu.