Natko Sertić je novi partner u Deloitteu Hrvatska

Natko Sertić je voditelj Deloitte Private inicijative za Hrvatsku čiji je cilj umrežavanje privatnih poduzetnika, razmjena ideja i iskustava te upoznavanje s najboljim načinima poslovanja

u 10:15 Zadnja izmjena: 06.06.2019 u 17:55
102
Natko Sertić
Natko Sertić

Natko Sertić, dosadašnji direktor u Odjelu poreznog savjetovanja, imenovan je novim partnerom u Deloitteu Hrvatska. Primarno će biti zadužen za područje poreza na dobit i transfernih cijena.

Posjeduje više od 12 godina iskustva u području poreznog savjetovanja, uključujući porez na dobit, porez na dodanu vrijednost kao i u ostalim područjima hrvatske i međunarodne porezne prakse. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je magistrirao na području Računovodstva i Poreza.

Kroz godine rada Natko se specijalizirao u pružanju savjetodavnih usluga međunarodnim i hrvatskim klijentima, a posebno u području planiranja i strukturiranja transakcija s ciljem optimiziranja poslovanja i minimiziranja rizika, međunarodnog oporezivanja, primjene ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, pružanja transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata te poreznih pregleda kao i strukturiranja poslovnih kombinacija.

Natko Sertić je voditelj Deloitte Private inicijative za Hrvatsku čiji je cilj umrežavanje privatnih poduzetnika, razmjena ideja i iskustava te upoznavanje s najboljim načinima poslovanja koji značajno mogu pridonijeti razvoju i prosperitetu društava u kojima rade.

“Radujem se izazovima koja će mi donijeti nova pozicija, kao i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem dodatnom razvoju poslovne zajednice pružajući usluge izuzetne kvalitete“ istaknuo je Natko Sertić.

>>Poslovni optimizam direktora privatnih poduzeća ne jenjava