EY Hrvatska pojačao upravljački tim s četiri partnerice

Imenovanjem čak četiri partnerice, u timu partnera tvrtke EY Hrvatska broj žena nadmašio je broj muškaraca čime je dodatno potvrđena politika poslovanja kojom se potiče ravnopravnost i njeguje okolina jednakih mogućnosti uspjeha za sve zaposlenike

59
EY Hrvatska
Ivana Krajinović, partnericom u Odjelu revizije EY Hrvatska

Konzultantsko-revizorka tvrtka EY Hrvatska od ovog je tjedna ojačala svoj upravljački tim imenujući čak četiri nove partnerice, čime je nastavila trend razvoja kadrova unutar tvrtke i u ovim izazovnim vremenima za domaću i globalnu ekonomiju.

Partnericama su imenovane Ivana Krajinović u Odjelu revizije i Majda Pavleković u Odjelu poslovnog savjetovanja. Associate partnericama imenovane su Helga Bubanović Devčić u Odjelu poslovnog savjetovanja te Sanja Stambolija Andrić u Odjelu poreznog savjetovanja.

Ivana Krajinović na poziciju partnerice dolazi nakon 16 godina rada u EY-u Hrvatska tijekom kojih je vodila brojne projekte surađujući s klijentima iz raznih industrija i šireći znanje na području revizije, financijsko-računovodstvenog savjetovanja i drugih savjetodavnih usluga. Posljednjih godina vodi rastući lokalni tim financijsko-računovodstvenog savjetovanja koji klijentima pomaže pri složenim zahtjevima računovodstvenog izvještavanja, kao i pitanjima oko korporativnog upravljanja, regulatornog izvještavanja i brojnim drugima.

Majda Pavleković, EY Hrvatska

Majda Pavlekov inženjerka je s više od 25 godina iskustva u pripremi i implementaciji infrastrukturnih projekata (su)financiranih od strane državnih, javnih ili međunarodnih financijskih institucija. EY-u se pridružila prije gotovo sedam godina, a kao voditeljica Odjela poslovnog savjetovanja, fokusirana je na izgradnju lokalnog tima i jačanje stručnog know-howa, nerijetko radeći na kompleksnim projektima koji ostavljaju značajan pozitivan utjecaj na društvo.

Helga Bubanović Devčić, EY Hrvatska

Helga Bubanović Devčić ima dvadesetoogodišnje iskustvo u području EU fondova, upravljanja složenim projektima, pružanja savjetodavne podrške i usluga širokom spektru klijenata u javnom sektoru. Nakon dugogodišnjeg rada u javnom sektoru, 2016. godine se pridružila EY-u gdje je zadužena za vođenje različitih projekata javnog sektora u području EU financiranja.

 

Sanja Stambolija Andrić, EY Hrvatska

Sanja Stambolija Andrić već vodi tim za porezno i računovodstveno izvještavanje u Odjelu poreznog savjetovanja. Dugogodišnjim radom s multinacionalnim tvrtkama u brojnim industrijama, Sanja je je stekla široko iskustvo u području poreznog izvještavanja te računovodstva, savjetodavnih usluga, porezne podrške u revizijskim angažmanima, pružanja pomoći u vezi s mišljenjima Ministarstva financija, porezne inspekcije i drugo.

 

Investiranje u ljude i strateško planiranje je ključ uspjeha

„Ova godina, obilježena pandemijom koronavirusa, izazovna je za sve segmente gospodarstva, ali vjerujem da upravo krizna vremena mogu predstavljati priliku te da su pozitivan pristup, sustavno i strateško planiranje te investiranje u ljude ključ uspjeha. Ova imenovanja dolaze u trenutku kada nam je svima potreban dodatni entuzijazam, energija i znanje kako bi se povećala otpornost cijelog gospodarstva i vratilo povjerenje u tržište. Uvjeren sam kako će novoimenovane partnerice donijeti iznimnu vrijednost EY-u i našim klijentima te doprinijeti kvaliteti postojećih, kao i širenju spektra novih usluga.“ – rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

>>Porezi i obrazovanje ključni su za razvoj poduzetništva

Ovim je imenovanjima ujedno u timu partnera tvrtke EY Hrvatska broj žena nadmašio broj muškaraca čime je dodatno potvrđena politika poslovanja kojom se potiče ravnopravnost i njeguje okolina jednakih mogućnosti uspjeha za sve zaposlenike.