Joško Miliša predsjednik NO Končar Elektroindustrije

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora u Upravu društva imenovani su Ivan Bahun kao zamjenik predsjednika Uprave, te Josip Ljulj, Božidar Poldrugač i Josip Lasić kao članovi Uprave

701
Joško Miliša

Na sjednici Nadzornog odbora Končar Elektroindustrije održanoj u utorak, 14. siječnja za predsjednika NO-a jednoglasno je izabran Joško Miliša, a za njegova zamjenika izabran je Nikola Anić. Obojici mandat traje od 14. siječnja do 12. srpnja 2020. godine, navodi se u priopćenju objavljenom putem Zagrebačke burze..

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora u Upravu društva imenovani su Ivan Bahun kao zamjenik predsjednika Uprave, te Josip Ljulj, Božidar Poldrugač i Josip Lasić kao članovi Uprave.

Bahunu i Ljulju mandat traje od 20. siječnja 2020. do 20. siječnja 2024., Poldrugaču od 1.ožujka 2020.godine do 20.siječnja 2024., a Lasiću od 15. ožujka ove godine do 20. siječnja 2024.

Josip Lasić podnio je ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora koja na snagu stupa 14. ožujka ove godine.

>>Gordan Kolak umjesto Darinka Bage na čelu Uprave Končar EI-ja

U prosincu je Nadzorni odbor Končar EI-ja za predsjednika Uprave imenovao Gordana Kolaka, na mandat od četiri godine. Kolaku mandat počinje 20. siječnja, a na mjestu predsjednika Uprave zamijenit će Darinka Bagu koji nakon 20 godina na čelu Končar Elektroindustrije odlazi u mirovinu.