Ljubomir Dujmov novi regionalni direktor agencijske prodaje u GRAWE Hrvatska

Ljubomir Dujmov u GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s mjesta Regionalnog voditelja prodaje zaduženog za vlastitu i partnersku prodajnu mrežu Tele2 Hrvatska

203
Ljubomir Dujmov

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov.

Njegovo bogato iskustvo u prodaji na rukovodećim pozicijama i kontinuirano usavršavanje u prodaji i rukovođenju uvelike će doprinijeti nastavku jačanja suradnje s vanjskim prodajnim partnerima.

U GRAWE Hrvatska Dujmov dolazi s mjesta Regionalnog voditelja prodaje zaduženog za vlastitu i partnersku prodajnu mrežu Tele2 Hrvatska na kojem je proveo posljednjih 5 godina.

„Kod GRAWE-a me privukao vrhunski tim, obiteljske vrijednosti poduzeća koje i osobno dijelim i jasan fokus na korisniku i zaposleniku. Nakon 15 godina rada u drugim poduzećima, u GRAWE-u s ponosom mogu reći kako svojim radom zaista pomažem ljudima u teškim situacijama, odnosno upravo onda kada im je pomoć najviše potrebna. Radujem se novim izazovima, učenju novih stvari, upoznavanju novih ljudi i realizaciji zajedničkih ciljeva“, rekao je Ljubomir Dujmov o svom dolasku u GRAWE.

Petnaestogodišnja voditeljska karijera u prodaji

Svoju 15-ogodišnju voditeljsku karijeru u prodaji započeo je u Mercatone-Emmezeta, a zatim u Metro cash&carry Hrvatska. Ubrzo mu se pružila prilika da razvija novi brand, odnosno lanac sportskih trgovina koji je tek dolazio u Hrvatsku, Hervis Sports (dio Austria Spar Grupe).

Ljubomir Dujmov visoko je obrazovanje stekao u Bordeauxu, Francuska nakon kojega je dobio titulu inženjera vinarstva.