Mladen Veber novi je predsjednik Uprave Mlinara

Lena Habuš, koja je upravljala kompanijom u tranzicijskom periodu od 6 mjeseci, nastavit će  raditi kao članice Uprave za financije i poslovni razvoj Mlinara.

126
Mladen Veber
Mladen Veber

Novi predsjednik Uprave Mlinara od 1. svibnja je Mladen Veber, potvrdio je Nadzorni odbor najveće hrvatska kompanije u pekarskoj industriji.

Mladen Veber imenovan je na ovu funkciju temeljem bogatog stručnog znanja i dugogodišnjeg iskustva u vođenju kompanija i upravljanju strateškim procesima.

Lena Habuš, koja je upravljala kompanijom u tranzicijskom periodu od 6 mjeseci, nastavit će  raditi kao članice Uprave za financije i poslovni razvoj Mlinara, na kojoj uspješno rješava poslovne izazove od studenog 2019. godine.

Mladen Veber dvadesetak godina poslovnu je karijeru gradio u Atlanticu, čijem se timu priključio 1996. godine na mjestu direktora Distribucijskog centra Rijeka. 2001. godine imenovan je za potpredsjednika Atlantic Tradea zaduženog za upravljanje robnim markama i međunarodna tržišta, a od 2006. do 2018. godine obnašao je dužnost člana Uprave Atlantic Grupe.

2018. godine poslovni put nastavlja izvan Atlantic Grupe, a 2020. godine pridružuje se Stanić grupi na mjestu dopredsjednika Uprave od kuda dolazi u najveću kompaniju na tržištu u pekarskoj industriji – Mlinar.

Povodom imenovanja Mladen Veber je istaknuo: „Svi zajedno danas živimo u izrazito dinamičnom okruženju koje zahtijeva promptno djelovanje uz stalnu prilagodbu, u okruženju koje prije samo nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti. Potrošači, zaposlenici i vlasnici od vodećih kompanija svake industrije s pravom očekuju strateško promišljanje i kvalitetna rješenja. Vjerujem da ću temeljem dosadašnjih znanja i vrijednih iskustava s timom Mlinara nastaviti graditi uspješnu pekarsku i poslovnu priču, dajući joj dodatnu vrijednost potrebnu za dane koji dolaze.“, navodi se u priopćenju kompanije.