Nova predsjednica Uprave Kompasa Sanja Buterin

Iza Buterin je bogata poslovna karijera na upravljačkim pozicijama u prepoznatljivim domaćim i stranim tvrtkama poput Atlasa, Merceds-Benz-Croatije, Nokije, Valvolinea, Croatia osiguranja, PZ Auta

150
Sanja Buterin

Nova je predsjednica Uprave domaće turističke agencije Kompas Sanja Buterin koja dolazi s pozicije izvršne direktorice Dentsu Aegis Networka, jedne od najvećih svjetskih agencija za tržišno komuniciranje.

“Moj osobni, ali i cilj tvrtke je pozicionirati Kompas kao jednu od vodećih turističkih kompanija u regiji.

Zadaća cjelokupnog tima kojim ću upravljati je uspješno ostvarivanje poslovnih ciljeva koji će donositi značajnu korist cjelokupnom turističkom sektoru uz kreiranje novih tehnoloških i turističkih trendova u sklopu svakodnevnog poslovanja,” kazala je Sanja Buterin.

Iskorak u turizam i destinacijski menadžment

Povodom imenovanja na novu poziciju Buterin ističe kako za nju ono predstavlja željeni poslovni iskorak u turizam i destinacijski menadžment.

Iza Buterin je bogata poslovna karijera na upravljačkim pozicijama u prepoznatljivim domaćim i stranim tvrtkama poput Atlasa, Merceds-Benz-Croatije, Nokije, Valvolinea, Croatia osiguranja, PZ Auta.