Pevex: Krešimir Bubalo predsjednik Uprave umjesto Jurice Lovrinčevića

Dosadašnji predsjednik Uprave Josip Lovrinčević je opozvam, a u priopćenju se ne navode razlozi opoziva, Krešimir Bubalo imenovan je na mjesto predsjednika Uprave s mandatom od pet godina

61
Trgovački lanac PEVEX_Krešimir Bubalo

Nadzorni odbor Pevexa u ponedjeljak je opozvao dosadašnjeg predsjednika uprave Juricu Lovrinčevića. Za novog predsjednika uprave imenovan je Krešimir Bubalo, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

Krešimir Bubalo je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana uprave Pevexa zaduženog za financije, a na novu je funkciju imenovan je s mandatom od pet godina,

Bubalo je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom i javnom sektoru.

Uz Krešimira Bubala u upravi Pevexa su još Jure Radoš, Renata Duka i Ivan Jukić.

U pripćenju se ne navode razlozi opoziva Josipa Lovrinčevića, tek da mu se Nadzorni odbor  zahvalio “na požrtvovnom radu i doprinosu koji je dao tijekom svog mandata”.

Inače, Jurica Lovrinčević je predsjednikom uprave Pevexa (tada još Peveca) imenovan u listopadu 2016. godine na mandat od pet godina, a prije toga je bio na dužnosti člana uprave.

Pevex trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske i zapošljava oko 2000 radnika.

>>Renata Duka imenovana je članicom Uprave Pevexa

>>Ivan Jukić novi je član Uprave Pevexa